What Do You Meme?

349,95 kr.
På lager
SKU
810816030104
  • Spilletid: 30-90 min
  • Antal spillere: 3-20
  • Aldersgruppe: 17+

What Do You Meme?

What Do You Meme? er et skørt og særdeles underholdende selskabsspil for alle med en skæv humor. Det er et super sjovt festspil, hvor alt mellem 3-20 personer kan deltage. Spillet minder om Cards Against Humanity, Det Dårlige Selskab og New Phone, Who Dis?.

Sådan spiller du What Do You Meme?

I What Do You Meme? handler det om at skabe det sjoveste eller mest fjollede meme ved at kombinere et billedkort og et tekstkort. Spilleren der laver det sjoveste meme vinder runden, og den spiller med flest vundne memes vinder spillet.

Spillet starter med at alle spillere trækker 7 tekstkort. Dernæst udpeges en af spillerne som dommer, hvilket herefter vil gå på tur imellem spillerne. Dommeren skal nu trække et billedkort fra bunken, hvorpå et ansigtsudtryk er illustreret. De resterende spillere skal vælge det tekstkort, som de mener bedst beskriver ansigtsudtrykket på billedkortet. Når alle spillere har lagt deres kort med bagsiden opad, læser dommeren kortene op og vælger det kort, som han eller hun mener bedst beskriver ansigtsudtrykket. Der er nu skabt et meme. Personen med det sjoveste kort vinder runden, og man trækker nye kort, så alle spillere igen har 7 tekstkort på hånden. En ny runde starter, og en ny dommer vælges.

What Do You Meme? indeholder

  • 45 billedkort
  • 255 tekstkort
  • Engelske spilleregler

Bemærk: Spillet er på engelsk.

 

Lignende spil i samme verden er Cards Against Humanity og udvidelser hertil, New Phone - Who Dis? eller Det Dårlige Selskab og udvidelser hertil. Hvis du er på udkig efter andre sjove og populære selskabsspil, så tag et kig på vores brede sortiment af spil indenfor selskabskategorien.

Mere information
Product Name What Do You Meme?
Spilletid 30-90 Min.
Alder 17+
Antal spillere 3-16