Ultimate Werewolf legacy brætspil bordgame

Ultimate Werewolf Legacy

Ultimate Werewolf One Week

Ultimate Werewolf One Week

Werewolves of Millers Hollow

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

99,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
3558380001027

Werewolves of Millers Hollow

Werewolves of Miller's Hollow er et spil, der finder sted i en lille landsby, som er hjemsøgt af varulve. Hver spiller tildeles hemmelighed en rolle - Werewolf, Ordinary Townsfolk eller speciel karakter som Sheriffen, The Hunter, the Witch, the Little Girl, The Fortune Teller og så videre ... Der er også en Moderator-spiller, der styrer flowet af spillet.

Sådan spilles Werewolves of Millers Hollow

Spillet skifter mellem nat og dag faser. Om aftenen vælger varulverne i hemmelighed en landsby for at dræbe. I løbet af dagen afsløres Villager, der blev dræbt, og er ude af spillet. De resterende landsbyboere (både almindelige og specielle landsbyboere) overvejer derefter og stemmer på en spiller, de mistænker for at være en varulv, hjulpet (eller hindret) af de spor, som specialkaraktererne tilføjer til den generelle overvejelse. Den valgte spiller er "lynched", afslører sin rolle og er ude af spillet.

Werewolves er et socialt spil, der ikke kræver noget udstyr til at spille, og kan rumme næsten enhver stor gruppe af spillere. Werewolves of Miller's Hollow / les Loups-Garous de Thiercelieux / Die Werwölfe von Düsterwald er en offentliggjort version arrangeret af Hervé Marly og Philippe des Pallières og udgivet af Lui-même, 2001 for 8-23 spillere. Dette er nomineret til prisen Spiel des Jahres i 2003.

Werewolves of Miller's Hollow er et separat spil fra Werewolf, og blev delt fra denne post på anmodning fra Asmodee.

Mere information
Product Name Werewolves of Millers Hollow
Spilletid 30 Min.
Alder 10+
Antal spillere 8-18
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!