Small Talk - Big questions Adventskalender Brætspil

Small Talk - Big questions Adventskalender

EXIT: Den Glemte Ø - På Dansk

EXIT: Den Glemte Ø - På Dansk

Trivial Pursuit: World of Harry Potter - Ultimate Edition

  • Antal spillere: 2 - 8
  • Alder: 8+
  • Spilletid: 60 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

399,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
5036905033343

Trivial Pursuit: World of Harry Potter - Ultimate Edition - hvor meget ved du om Harry Potter og hans magiske univers?

Trivial Pursuit er et velkendt familiespil, som kan spilles af både børn og voksne. De fleste af os har formentlig det klassiske brætspil stående på hylden, men hvad med at tilføje en Harry Potter udgave til samlingen?
 
I det populære Trivial Pursuit: World of Harry Potter – Ultimate Edition udgave, kan du nu teste din viden om Harry Potter og hans wizarding world. Spillet er ganske enkelt den ultimative Harry Potter quiz oplevelse, hvor fans virkelig kan udforske og dyste på deres ekspertviden om Harry Potter og hans magiske univers.

Trivial Pursuit: World of Harry Potter Spillet indeholder

Spillet indeholder en spilleplade, et sjovt tårn til at rulle terningerne med, holdere til ”oste”, en fordelingsterning til når I skal vælge hold og 300 kort med hele 1800 spørgsmål. Spørgsmålene er baseret på de populære Harry Potter film, og er inddelt i emner som Mørk Magi, Hogwarts, Magiske objekter, Fantastiske Skabninger, og flere til. Nogle spørgsmål kan selv en muggler svare på, mens andre vil udfordre selv den mest lærde heks eller troldsmand – hvem er du?
 
Bemærk at alle spørgsmål er på engelsk.
 
NB. Denne udgave er 2019-edition af Ultimate Edition, som er udgivet i en hvid æske i modsætning til den foregående version, som kom i en blå æske. Der er mindre forskelle i brikker og spilkomponenter mellem de to udgaver. Hvis du ligesom os er helt vild med Harry Potter, så tag også et kig på vores store udbud af Harry Potter spil, her. 
 
Hvis du derimod er mere quiz-typen, så tilbyder vi hos Bræt & Brikker også et hav af andre Trivial Pursuit brætspil, som du finder her. Måske du vil udvide din Trivial Pursuit samling med Trivial Pursuit Friends eller James Bond?
Mere information
Product Name Trivial Pursuit: World of Harry Potter - Ultimate Edition
Alder 8+
Antal spillere 2-8
Tema Harry Potter
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!