8 Bit Box

8 Bit Box

The Grasshopper and the Ant

The Grasshopper and the Ant

The Hare & The Tortoise

  • Antal spillere: 2-4
  • Aldersgrænse: 7+
  • Spilletid: 40-120 min

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

249,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
3760175511592

The Hare & The Tortoise

The Hare & the Tortoise, originalt udgivet Royal Turtle, er et kort baseret spil der handler om et dyrevæddeløb, løst baseret på en af Aesop's fabler. 

Ved starten af løbet vædder spillerne i skjul på to ud af de fem dyr der deltager i løbet: en skilpadde, kanin, lam, ulv og ræv. Ét dyr vælges tilfældigt for hver spiller, og efter at have fået syv kort tildelt, vælger hver spiller endnu et dyr at vædde på, fra ét af de kort på sin hånd og ligger det med bagsiden opad. 

Spillere ligger på tur nu 1-4 kort, alle med samme dyr, ned på bordet foran sig og må trække kort op på hånden indtil der er 5 kort på hånden. Så snart 8 kort er blevet lagt, eller der er blevet lagt 4 ens kort af et dyr, rykker dyrene sig (måske).

Løbebanen består af 11 vej felter, hvoraf 2 er dækket af vand.

Hvert dyr har individuelle evner spillerne kan bruge til deres fordel. Skilpadden rykker altid én frem, men den rykker to tilbage hvis 4 kort med skilpadden på blev spillet. 

Kaninen rykker altid to felter frem så længe kanin kort bliver spillet. Med mindre fire kort med kaninen på bliver spillet og kaninen fører! I dette tilfælde sover den og rykker ikke frem.

Ræven rykker så mange felter som kort der bliver spillet. Lammet rykker ét felt mere end kort der bliver spillet, men stopper op for at drikke, hvis den når vand.

Ulven rykker ét felt hvis 1 eller 2 kort bliver spillet, og ét felt mindre end antallet af spillede kort. Ulven har også 3 "tude" kort, og hvis ét af disse bliver spillet rykker ingen dyr ud over ulven fremad.

Efter dyrene har rykket, starter spillerne en ny runde hvor de ligger kort ned. Væddeløbet slutter når tre af de fem dyr når over målstregen, hvorefter der bliver uddelt point baseret på rangeringen af dyrene og hvordan spillerene væddede. Efter 3 væddeløb er spillet ovre, og spilleren med flest point vinder!

Mere information
Product Name The Hare & The Tortoise
Spilletid 40-120 Min.
Alder 7+
Antal spillere 2-4