Catan: Søfarere 5 - 6 (Settlers)

Catan: Søfarere 5 - 6 (Settlers)

Dixit 3. udvidelse: Journey

Dixit 3. udvidelse: Journey

Takenoko - på dansk

  • Takenoko - På dansk
  • Spillere: 2-4
  • Alder: 8+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

399,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
7350065322078

Takenoko - på dansk

I Takenoko har den japanske kejser fået en panda i gave af den kinesiske kejser. Den skal selvfølgelig ud og bo i hans flotte bambushave, men det skaber en masse påstyr for gartneren!

Takenoko er et sjovt byggespil, hvor alle spillere manipulerer med den samme bambushave for at udfylde deres pointkort. Spillepladen starter med få felter, men imens man spiller udvides spillepladen og bambushaven begynder at gro. Hver spiller får i starten af spillet tildelt pointkort i hemmelighed hvorpå de kan se hvad de skal forsøge at lave i haven. Det kan være at få pandaen til at spise bestemt bambus, vokse bestemte stakke af bambus eller bygge bestemte felter ved siden af hinanden. Nu skiftes spillerne til at tage to handlinger hver. Man kan udvide haven, rykke gartneren eller panden og få effekter fra dem og vande bambussen med henblik på at få opfyldt sine pointkort. Men tænk dig godt om, for vejret kan påvirke hvordan haven og din tur fungerer.

Vinderen af Takenoko er den der har flest point når en spiller har opfyldt syv af sine pointkort.

De fælles brikker og de hemmelige mål sørger for at spillerne interagerer en masse med hinanden og forpurrer en masse af hinandens planer. Variationen og spillerinteraktionen gør at det let er et spil man kan spille igen og igen.

Mere information
Product Name Takenoko - på dansk
Spilletid 45 Min.
Alder 8+
Antal spillere 2-4
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!