Spil til 2

Brætspil til 2

Når man tænker på brætspil, tænker man ofte, at man skal være flere spillere end to og det er typisk også sandt. Men der findes også et utal af brætspil for to spillere og vi har en masse forskellige i vores sortiment. Så er I to og ønsker et udfordrende og underholdende brætspil, så læs med videre.

Gode brætspil til 2 personer

Vi har dedikeret en hel kategori udelukkende til kun 2 spillere. Og vi taler altså ikke kun om de ”sædvalige” travere som Skak, Backgammon og Kalaha, men også solide nye spil som især Patchwork, Lost Cities, Jaipur og 7 Wonders Duel.

Fordelen ved at spille et brætspil, som er designet til kun 2 spillere er, at spiloplevelsen ikke bliver ”skæv” på samme måde, som det ofte kan være tilfældet hvis man kun er 2 spillere i et spil, der er designet til at fungere bedst for 4 eller 5.

Find sjove brætspil for 2

Har I allerede prøvet de ovenstående spil og ønsker jer noget nyt eller anderledes, så skal I ikke tøve med at ringe til vores dygtige medarbejdere eller komme forbi vores butik. Vi er nemlig altid klar til at guide jer igennem junglen af brætspil, så I kan finde det spil der passer til jeres smag.

Vis som Tabel Liste

63 varer

Sorter faldende
pr. side