Sherlock Holmes: Consulting Detective - The Thames Murders & Other Cases

Specialpris 374,96 kr. Normalpris 499,95 kr.
Ikke på lager
SKU
9782370990075
  • Antal spillere: 1 - 8
  • Alder: 14+
  • Spilletid: 90 min

Har du nogensinde drømt om at gå gennem det viktorianske London i hælene på mesterdetektiven Sherlock Holmes? At gennemsøge havnen for Sumatras kæmperotte? Eller at gå ned ad Baker Street mens tågen ruller ind og Holmes råber: "Come, Watson, come! The game is afoot!"? Nu kan du! 

Spillene i Sherlock Holmes: Consutling Detective-serien lader dig indfange i Holmes' spændende London. Alle hjerneceller og detektivkundskaber bliver udfordret hos dig og dine medspillere, som I forsøger at løse Sherlock Holmes' mysterier.

Hvorfor blev to løver myrdet i Hyde Park? Hvem er ansvarlig for det manglende maleri på National Gallery. Hvem myrdede Oswald Mason og hvorfor? Disser er kun nogle få af de sager, som vil udfordre dine detektivkundskaber.

I præsenteres for et mysterium som I skal løse. Egenhændigt skal  opsnappe og forfølge spor, interviewe mistænkte, nærstudere aviserne for spor, og koble fakta sammen ind til I når en løsning.

Spillet har ingen terning, og afhænger ikke af held, kun din mentale kapacitet kan føre dig til sejr over Londons mysterier.

Bemærk: Spillet er på engelsk.

Mere information
Product Name Sherlock Holmes: Consulting Detective - The Thames Murders & Other Cases
Spilletid 90 Min.
Alder 14+
Antal spillere 1-8
Spiltype Samarbejdsspil