Det Dårlige Selskab

Det Dårlige Selskab

Med undertitlen Spillet der gør din kedelige venner sjove! er det prisvindende selskabsspil Det Dårlige Selskab nærmest uundværligt til en sjovt aften med familie og venner. 

Spillet er baseret på det kult-fænomenet Cards Against Humanity og disker op med en række kort med absurde sætninger som det er op til spillerne at sammensætte, for at sikre det største grin og dermed point. 

Det Dårlige Selskab består af et grundspil og udvidelserne Ekstra Dum, Ekstra Upassende og Ekstra Sort. Og hvert år udkommer en aktuel Året Der Gik Galt udgave, som ligesom de andre udvidelser kan blandes på kryds og tværs med grundspillet. 

Kig efter de bolsjefarvede striber og du er sikret en sjov aften!

Det Dårlige Selskab
Det Dårlige Selskab Med undertitlen Spillet der gør din kedelige venner sjove! er det prisvindende selskabsspil Det Dårlige Selskab nærmest uundværligt til en sjovt aften med familie og venner.  Spillet er baseret på det kult-fænomenet Cards Against Humanity og disker op med en række kort med absurde sætninger som det er op til spillerne at sammensætte, for at sikre det største grin og dermed point.  Det Dårlige Selskab består af et grundspil og udvidelserne Ekstra Dum, Ekstra... Læs mere
Filter
Sorter faldende

6 varer

pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. Det Dårlige Selskab - Året Der Gik Galt 2021
  FØR 129,95 kr. Specialpris 103,96 kr.
 2. NYHED
  Det Dårlige Selskab - Året Der Gik Galt 2022
  Forventet på lager Nov 14, 2022
  FØR 129,95 kr. Specialpris 103,96 kr.
 3. Det Dårlige Selskab
  FØR 349,95 kr. Specialpris 279,96 kr.
 4. Det Dårlige Selskab - Udvidelse #2 Ekstra Dum
  FØR 249,95 kr. Specialpris 199,96 kr.
 5. Det Dårlige Selskab Udvidelse #3 Extra Sort
  FØR 249,95 kr. Specialpris 199,96 kr.
Filter
Sorter faldende

6 varer

pr. side
Vis som Tabel Liste