Selskabsspil

Selskabsspil - Sådan får du en god aften med vennerne

Når aftenen med vennerne virkelig skal være perfekt, er en god ide altid at spille et godt brætspil. Her kan man nemlig hygge sig, mens man lader slår hjernen lidt fra og bare har det sjovt. Vores udvalg spil til en sjov aften i godt selskab er virkelig godt. Så hvad enten du er på udkig efter at holde en quiz med en omgang Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit, eller lade spilopperne få frit spil med en omgang HINT, Partners eller Alias, så har vi lige spillet for dig.

Vis som Tabel Liste

Varer 1-80 af 133

Sorter faldende
Side
pr. side

De sjoveste Brætspil

Ofte indebærer et godt selskabsspil også en masse latter, og vi har derfor en masse spil hvor humoren er helt i top, med spil som fx Cards Against Humanity, Exploding Kittens, Det Dårlige Selskab eller What do you Meme? Især disse spil er gode som omvarmning inden en sjov aften i byen.

Gode selskabs Brætspil

Et godt selskabsspil kan dog være så meget mere, og en del af selskabsspillene lægger derfor vægt på selve ”spillet mellem spillerne”, hvor det gælder om at holde pokerfjæset og bluffe sig til sejr, ved at skjule sin identitet for de andre spillere. I den kategoroi er Werewolf i dets mange forskellige udgaver efterhånden en klassiker, men andre gode bud er også det virkelig interessante The Resistance – Avalon eller Codenames. For de mere kreative hjerner er Tegn og Gæt, eller Dixit altid et godt bud.

Hos Bræt & Brikker har vi et stort netværk af leverandører, som sikrer os, at vi kan få de bedste, sjoveste og nyeste selskabsspil hjem, så vi kan altid finde noget for enhver smag.