Ultimate Werewolf Inquisition

Ultimate Werewolf Inquisition

Ultimate Werewolf One Week

Ultimate Werewolf One Week

Roll Player

  • Spillertal: 1-4
  • Aldersgruppe: 10+
  • Spilletid: 60-90 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

FØR 599,95 kr. Specialpris 369,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
680474010523

Roll Player

I klassiske fantasyspil skaber man en karakter og spiller dem igennem deres eventyr. Men I Roll Player ligger hele spillet i det eventyr det kan være at skabe sin karakter. Hvorfor er de som de er, hvad har de egentlig med sig og hvad er deres motivation?

Roll Player er et terningespil bygget op omkring karakterkreation. I starten af spillet vælger alle en race de vil spille og trækker derefter deres baggrundshistorie, rolle og motivation. Disse kort påvirker hvordan dine terninger og dine valg igennem spillet scorer point og hvilke ekstra evner du har. På bordet ligger der i hver runde en markedsplads med kort, hvor man kan tilkøbe sig ekstra evner, våben og rustningesæt. Nogle markedspladskort giver point og andre kan du udnytte undervejs i spillet. Spillerne ruller i hver runde terninger som de skal skiftes til at vælge imellem. Terningerne og hvor du sætter dem på dit personlige bræt har en masse forskellige bonusser, som inkluderer ekstra guld, manipulation af pladserede terninger, manipulation af værdi mm. 

Spillerne i Roll Player forsøger nu at fylde deres bræt ud med terninger og tilkøbe kort som passer godt til deres race, rolle og motivation for at maksimere deres pointudbytte.

Må bedste karakter vinde!

Mere information
Product Name Roll Player
Spilletid 60-90 Min.
Alder 10+
Antal spillere 2-4
Tema Fantasy
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!