Cluedo - På Dansk; Familiespil; Mysteriespil; Brætspil

Cluedo - På Dansk

Carcassonne - På Dansk; Familiespil; Brætspil

Carcassonne - på dansk

Risk - på dansk

  • Spilletid: 120 min.
  • Spillere: 2-6
  • Alder: 10+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

449,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
5010993328574

Risk - på dansk

Den evige klassiker Risk er altid et hit og er i ny æske, men med samme kendte spil som altid. I Risk handler det om at overtage verden en region ad gangen. Hver spiller kontrollerer hære, som de angriber og forsvarer med på tværs af landegrænser og kontinenter.

Risk spilles ved at hver spiller placerer en figur ad gangen indtil alle territorier er besat. Dernæst fordeler spillerne deres hære som ønsket. Risk foregår i tre faser: Først får hver spiller tropper efter, hvor mange territorier de har. Dernæst kan spillerne angribe hinanden i tilstødende territorier og erobre modstandernes. Til sidst kan man manøvrere sine tropper rundt mellem sine sammenhængende territorier, og man får territoriekort baseret på, hvor godt ens krige er gået. Territoriekort kan byttes ind i sæt for ekstra tropper til næste runde.

Vinderen er den, der først erobrer hele verden.

Missionskortene er nu også tilbage i Risk. Missionskort trækkes i starten af spillet og tilbyder alternative måder at vinde på for hver spiller. Det giver variation og hurtigere spil, som mange er glade for.

Mere information
Product Name Risk - på dansk
Spilletid 120 Min.
Alder 10+
Antal spillere 2-6
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!