Patchwork - på engelsk

Patchwork - på engelsk

Quoridor Mini - på engelsk

Quoridor Mini - på engelsk

Quarto Mini - på engelsk

  • Antal spillere: 2
  • Aldersgruppe: 8+
  • Spilletid: 15 min

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

199,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
3421273323523

Quarto mini

Quarto er et super sjovt 2-personers brætspil. Det kan ses som en udvidet 4 på stribe, hvor sværhedsgraden er sat en del op. Her kræver det lidt strategi eller ren held for at vinde. Spillet er perfekt til at spilles hjemme og på ferier, da det er nemt at have med i tasken. 

Sådan spilles Quarto

Quarto har et 4x4 bræt og 16 brikker til. Hver brik har fire opdelinger og egenskaber - farve, højde, form og konsistens. Dvs. Hver brik er enten mørk eller lys, høj eller kort, firkanet eller rund, og hul eller solid. 

Formålet med spillet er at placere fire brikker på række, hvor alle fire rækker har mindst en fælles attribut. Det vanskelige er dog, at det er din modstander, der vælger den brik, som du skal placere på brættet hver tur. Så du skal både tænke taktisk for dit eget spil, men også for din modstanders, hvilket gør dette to-personers spil hylende morsomt. 

I vores to personers genre, har vi mange flere utrolig gode og sjove brætspil, som nemt og hurtigt kan spilles hjemme og på rejser, du finder dem her. Nogle af de sjove er blandt andre Squadro og Quixo.

Bemærk: spillereglerne er på engelsk.

Mere information
Product Name Quarto Mini - på engelsk
Spilletid 15 Min.
Alder 8+
Antal spillere 2
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!