Puslespil

Puslespil

Puslespil er kendt over hele verden og er noget alle har prøvet i løbet af deres liv. Nogle mennesker bruger puslespil til afslapning og afstresning, andre til læring og udvikling af hukommelsen. Men en ting er sikkert, Puslespil kan lægges af børn og voksne i alle aldre. Hos Bræt & Brikker sørger vi for altid at have et stort udvalg af Puslespil i god kvalitet og til de skarpeste priser. Vi får hele tiden nye puslespil hjem, så er der nogle puslespilsgenre du ikke kan finde, så tøv ikke med at skrive til os, måske det snart kommer på lager igen.

Du kan tilpasse dit ønskede motiv, antal brikker, spiltype, tema, producent og alder ude i venstre side, så du kan indsnævre og finde det bedste puslespil for dig og din situation.

 

Vis som Tabel Liste

Varer 1-80 af 190

Sorter faldende
Side
pr. side

Hvor køber man puslespil?

Lige her hos Bræt & Brikker har vi et kæmpe udvalg af puslespil. Fra børnepuslespil med få brikker i XL størrelse, til seriøse 18000 brikker og alt indimellem! Vi har et hav af leverandører og producenter, men kan dog nævne nogle af de største og mest populære, som Ravensburger med deres mange klassiske Disney Motiver. Jumbo, Trefl, Eurographics, Cobble Hill er også nogle af vores store leverandører. Samtidig får vi hele tiden nye puslespil og udvider sortimentet ofte.

Vi har også 3D puslespil fra Wrebble, og selvfølgelig et stort udvalg af de populære og skøre motiver fra Jan van Haasteren. Derudover også de mystiske Wasgij, som er puslespil med omvendt motiv. Derudover har vi ligeledes et stort udvalg af tilbehør – puslespilsmåtter, sorteringsbakker osv.

Oldgammelt spil

Puslespil er en af de fantastiske ting og spil, der har eksisteret i massevis af år. Faktisk stammer puslespil helt tilbage til 1700 tallet, helt bestemt siges det, at puslespil begyndte og blev opfundet i 1760'erne. Det første puslespilsmotiv siges at være et landkort, hvilket giver god mening, når man tænker på, at manden bag puslespil, John Spilspury, var korttegner og gravør. Da puslespil er så gammelt, men stadig yderst populært, giver det god mening, hvorfor puslespil er geniale til så mange ting. Om de altid har været grundlaget for en god omgang hygge, er ikke til at sige, men det tror vi på. 

Fantastiske puslespilsmotiver

Det fede ved puslespil er alle de smukke og sjove motiver, som man skal samle. Vi har puslespil i mange forskellige motiver og typer. Kategorien, hvor vi altid har et stort udvalg, er dyr, både på under 50 brikker og puslespil på 3000 brikker, så der er noget til både de små og de store børn og voksne. Foruden motiver med dyr, har vi populære puslespilsmotiver som landskaber, seværdigheder og motiver med mennesker. Husk du kan indsnævre dit valg ved at vælge filtre i venstre side. 

Puslespil til børn

Puslespil til børn er med til at styrke deres læring. Det hjælper med koncentration og giver samtidig mulighed for en masse nærvær sammen. Indenfor puslespil til børn, har vi mange gode valg. Her findes der både en masse gode motiver med dyr og især puslespil med Gurli Gris er populære.

Til de mindste børn findes der puslespil med større brikker, som er vigtig for deres udvikling og læring. I disse spil skal børnene få lagt brikkerne i de rigtige huller. Her kan man samtidig lære dyrene på bondegården at kende, da mange af puslespillene er med dyr. Til de børn der lige er startet i børnehave eller omkring 4 års alderen, har vi lidt flere brikker, også med flotte motiver som Frost, Biler og Paw Patrol. Disse hjælper børnene med at overskue et motiv og finde en brik, som passer til det helt rigtige sted som er god læring. 

Er puslespil godt for hjernen?

Hvorfor lægge puslespil? Puslespil kan bruges til mange ting. Både til hygge og samvær med familien, afstresning efter lange dage på job, læring og træning af øjet og hjernen. Og en ting er sikkert - Puslespil kan lægges af børn og voksne i alle aldre, og er en aktivitet, man kan hygge sig med alene, eller dele med kæresten, vennerne, eller familien. Når man lægger puslespil, har man været med til at kreere et flot billede og man har haft en brik med i at finde det flotte motiv, der pludselig ligger foran en. Et samlet puslespil kan også bruges som kunst i hjemmet, som en fin bordskåner eller ophæng i ramme til væggen.

Puslespil producenter

Indenfor puslespilsverdenen findes der mange forskellige producenter. Hos Bræt & Brikker sørger vi for altid at have et stort udvalg af puslespil og får hele tiden flere hjem.

En af vores store er Ravensburger, som altid er puslespil i høj kvalitet og med sjove og anderledes former. Det gode ved Ravensburger er også, at der er puslespil til alle aldre og niveauer. Samtidig i prisniveauer der gør det nemt for alle, at få et godt og sjovt puslespil.

Trefl er også yderst populært og især indenfor børnekategorien, da der er mange sjove temaer og motiver.

Puslespil af Jan Van Haasteren er puslespil med mennesker på, som kan være svære at lægge men yderst morsomme og finurlige.

Mange flere producenter er at finde i venstre side, hvor det er muligt at tilvælge sig et filter.

Puslespil København

Vores fysiske butik ligger på Fisketorvet i København. Her har vi rækker med en masse puslespil, så kom forbi og find dit næste puslespil. Her på hjemmesiden kan du også finde et hav af forskellige puslespil i sværhedsgrader, der passer til lige den alder, du har. Ønsker du hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores butik.