Pandemic Hot Zone North America

Pandemic Hot Zone: North America - på dansk

Pandemic Legacy Season 0

Bemærk: Salgsdatoen er vejledende. Spillets release er offentliggjort til 4. kvartal. Ved forudbestilling sendes spillet så snart det udkommer

  • Antal Spillere: 2-4
  • Spilletid: 45-60 min
  • Aldersgruppe: 14+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

Specialpris 749,95 kr FØR 899,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
ZMGZM7174

Pandemic Legacy Season 0

Året er 1962. Den kolde krig er på sit højeste. Du og dine kollegaer er blevet rekrutteret af CIA til en vigtig mission! 
Undersøg et nyt farligt biovåben udviklet af sovietunionen.

På trods af at det ud af til ser ud som om Sovietunionen har mislykkedes deres forsøg med C0dA virus, så er de begyndt på noget nyt: Projekt MEDUSA

Du og dit hold af specialister skal nu undersøge og forhindre udviklingen af dette biovåben, koste hvad det vil. Verdens skæbne afhænger af jer! 

Pandemic Legacy Season 0 har en helt ny følelse da det ikke handler om at standse sygdomme, men derimod KGB agenter og deres infiltration rundt omkring i verden. 

Pandemic Legacy Season 0 udspiller sig over et kalender år, og alt efter hvor godt I klarer jer, kræver det 12-24 gennemspil for at gennemføre historien. Ligesom man kender det fra de andre Pandemic Legacy spil er spillet fyldt med kuverter og æsker som først må åbnes på bestemte tidspunker i historien. 

Pandemic Legacy Season 0 er det tredje pandemic legacy spil, og historien foregår før historien i Pandemic Legacy Season 1. Man kan spille Pandemic Legacy Season 0 uden at have spillet nogle af de andre Pandemic Legacy spil. 

Spillet er på engelsk

 

Mere information
Product Name Pandemic Legacy Season 0
Spilletid 45-60 Min.
Alder 14+
Antal spillere 2-4
Spiltype Samarbejdsspil
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!