Beyond the Sun

Beyond the Sun

Furnace

Furnace

Paleo - på dansk

  • Aldersgruppe: 10+
  • Antal spillere: 1-4
  • Spilletid: 45-60 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

399,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
6430018276847

Paleo - på dansk

Paleo er et samarbejdsspil, der foregår i stenalderen, hvor spillerne forsøger at holde de mennesker, som de passer på, i live, mens de gennemfører missioner. Nogle gange har du brug for en pels, andre gange et telt, men det er alle mindre opgaver i forhold til dit langsigtede mål: at male en uldhåret mammut på væggen, så mennesker tusinder af år senere vil vide, at du engang har eksisteret. (Okay, du synes bare, at mammutmaleriet ser sejt ud. At bevare et vidnesbyrd om din tidligere eksistens er bare en godbid).

Hvad kan afholde dig fra at male mammutten? Døden, i alle dens mange former.

Hver spiller starter spillet med et par mennesker, som hver har en færdighed og et antal livspoint. I din tur vælger hver spiller at tage til et sted - muligvis af samme type som de andre spillere, men ikke samme sted - og selv om du har en idé om, hvad du kan finde der, ved du det ikke med sikkerhed, før du ankommer, hvor du måske får mad eller ressourcer, eller finder det, du skal bruge til at fremstille en nyttig genstand, eller opdager, at du kan hjælpe en anden med sit projekt, eller får et slangebid, der bringer dig tæt på døden. Livet er fuld af både vidundere og rædsler ...

Når dagen er omme, har du brug for mad til alle i dit selskab samt forskellige håndværk eller færdigheder, der gør det muligt for dig at gennemføre quests. Hvis du ikke gør det, kommer der endnu et kranie på jeres livstæller , og når du har samlet nok af dem, beslutter du, at livet er for fjolser, og du giver op og erklærer, at fremtidige mennesker bare kan beundre en anden.

Paleo indeholder flere moduler, der tilbyder en række forskellige personer, steder, quests og meget mere i løbet af din tid i 10.000 BCE.

Vinder af 2021 Kennerspiel des Jahres

Mere information
Product Name Paleo - på dansk
Spilletid 45-60 Min.
Alder 10+
Antal spillere 1-4
Spiltype Samarbejdsspil
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!