Kemet - Brætspil

Kemet

EGO Rød

EGO Rød

Ninja Taisen

  • Aldersgruppe: 8+
  • Antal spillere: 2
  • Spilletid: 20 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

149,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
3760175513657

Ninja Taisen

Ninja Taisen er et abstrakt spil med to spillere, der er baseret på terninger og ”åbne kort”. Begge spillere har identiske sæt af ti kæmpere: tre kæmpere i hver af tre farver med værdierne 1-3 sammen, samt en trefarvet boss med værdien 4.
Disse kæmpere placeres i små stakke af varierende størrelse på en linje, der er elleve trin lang. Når det er en spillers tur, kaster han med de tre-farvede terninger og kan foretage op til tre træk i overensstemmelse hermed, hvor den blå terning flytter en blå kæmper osv. Hvis man flytter en kæmper, der har andre kæmpere ovenpå sig, flytter man også disse andre kæmpere.

Hvis modstanderens kæmper (eller en stak af kæmpere) som følge af bevægelsen møder en fjende, opstår der kamp mellem de to øverste kort i hver stak, hvor resultatet primært afgøres af farven (via en sten-papir-saks-mekanisme) og sekundært af tallet (det højeste vinder).
Hvis bossen vinder en kamp, reduceres dens styrke til fjendens styrke resten af den aktuelle kamp; hvis to kæmpere vinder uafgjort, trækker de sig begge et skridt tilbage mod deres egen landsby, hvilket muligvis fremskynder andre kampe i samme omgang. Kampen fortsætter, indtil en af bunkerne er opbrugt.

Den første spiller, der enten besejrer alle modstanderens kæmpere eller når til enden af rækken (og rydder modstanderens kæmpere i sin landsby), vinder.

Mere information
Product Name Ninja Taisen
Spilletid 20 Min.
Alder 8+
Antal spillere 2
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!