Terraforming Mars: Hellas & Elysium - på dansk

Terraforming Mars: Hellas & Elysium - på dansk

Kluster magnet spil

Kluster

Myretuen - 2020 Udgave

 • Antal spillere: 2 - 4
 • Aldersgruppe: 7+
 • Spilletid: 30 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

249,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
5700002195807

Myretuen - 2020 Udgave

Det klassiske spil Myretuen er genoptrykt med nyt lækkert udseende, men samme dejlige indhold! Dyst om at være den første til at få samlet en dronning ved at fange modstanderens myrer, men pas på, nogle myrer gør modstand. Spillet, med magnetiske brikker, der enten tiltrækker eller frastøder de myrer du prøver at fange. Du ved aldrig, om du fanger en myre, du kan bruge og det kan ende med, at du taber det hele, hvis du bliver for modig.

Hvordan sætter man spillet Myretuen op

Når man spiller Myretuen, skal banen først sættes op. Det gøres ved at:

 • Placere sin spilleplade midt på bordet.
 • Herefter anbringer man de to barrikader ved siden af spillepladen.
 • Spillet har fire sæt brikker med forskellige farver. Hver spiller vælger en farve og de tilhørende brikker.
 • Myrerne sættes på deres myretyer, som består af 14 blanke felter til myrerne og 7 felter til myredronningen.
 • Så blander man sine myrer og placerer dem tilfældigt på de 14 blanke felter.
 • For at spillet begynder, skal det vælges, hvem der starter. Hver spiller kaster en terning og den med højeste øjne på terningen starter.

Hvordan spiller man Myretuen

Spilleren der starter, kaster de to terninger og har følgende valgmuligheder:

 1. Spilleren kan flytte to myrer det antal øjne, som én af terningerne viser.
 2. Spilleren kan flytte én myre det antal øjne, som begge terninger viser, i en retning.
 3. Spilleren kan først flytte en af sine myrer det antal øjne som den ene terning viser, i en bestemt retning. Og skal så rykke en anden myre, det antal den anden terning viser, i en anden retning.

Man må gerne gå forbi andre myrer på pladen, dog kan man ikke lande på et felt, hvor ens egen myrer allerede står. Husk, hvis du er heldig og slår to ens terninger, får du et ekstra slag. Samtidig gælder reglen, at man må placere en barrikade på brættet. 

Er du heldig at ramme et felt, hvor din modstanders myrer står på, placerer du din brik oven på den myrer. Men, det er ikke altid din myrer kan erobre modstanderen. Hvis den ikke tiltrækkes af modstanderbrikken, bliver du erobret og skal være under modstanderbrikken.

Når du har en myrer, skal du hjem til myreturen, hvor du undersøger bagsiden og ser om den passer til din dronning, du er ved at samle. Såfremt den ikke passer, sendes den i myrefængslet i den farve den passer, midt på brættet. Hvis der var en af din farve myre i fængslet, får du den tilbage til din myretue.

Sådan vinder man Myretuen

Den spiller der først samler alle dele til sin myredronning vinder. Der er i alt syv dele. Er man kun to spillere, kan man vælge at have to farver, som skal være modsat hinanden. På den måde, vinder man ved at have samlet begge sine dronninger.

Et lignende spil er Labyrinth, som både findes i mange versioner hos Bræt & Brikker. Her findes blandt andet Labyrinth Junior, Harry Potter Labyrinth og Star Wars Labyrinth.

 

Mere information
Product Name Myretuen - 2020 Udgave
Alder 7+
Antal spillere 2-4