Det Dårlige Selskab; selskabsspil, sjovt, sjov, voksenspil

Det Dårlige Selskab

Det Dårlige selskab - Ekstra upassende #udvidelse 1; Selskabsspil; Humor; Brætspil

Det Dårlige Selskab - Udvidelse #1 Ekstra Upassende

Match Madness - på dansk

  • Spillere: 1-4 spillere
  • Alder: 7+
  • Spilletid: 10 - 20 min

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

299,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
6430055300260

Match Madness spil

Match Madness er brætspillet, hvor den hæsblæsende morskab er enorm. Her konkurrerer i om, hvem der er stærkest i at arbejde under pres. Det er det perfekte spil for de med et stort konkurrencegen.

Hvad går Match Madness ud på?

Spillerne konkurrerer om at være hurtigst til at samle fem blokke, så de matcher mønsteret på et kort. Den, der kommer først, tager kortet - og et nyt kapløb begynder. Spændingen stiger, mens du kæmper for at være hurtigere end dine modstandere i dette geniale hjernevrider spil. 

Match Madness vandt med rette Årets Familiespilspris i 2017. Med forskellige sværhedsgrader er dette spil eminent til en dyst mellem børn og voksne!

Match Madness er for 1-4 spillere, men kombineres to spil, kan man spille op til otte spillere. 

Så fyr op under dine neuroner, og lad dig skyde af sted af Match Madness!

Sådan spilles Match Madness

Inden spillet begynder, får hver spiller et sæt blokke, som er mærket 1-5. Alle de forskellige sæt er ens. Bunken af mønsterkort blandes herefter og spillerne aftaler indbyrdes hvor mange runder spillet skal vare. Mønsterbrikkerne trækkes herefter ud fra det aftalte antal runder – de ligges i en bunke med billedsiden nedad. Og så kan spillet ellers begynde.

Hvordan foregår runderne i Match Madness?

Når spillet begynder, vendes det øverste mønsterkort og placeres midt på bordet, så alle spillerne kan se det. Herefter gælder det om, for hver spiller at genskabe mønstret hurtigere end de andre spillere. Når spilleren mener, han har rekreeret mønsteret, tager han mønsterkortet og de øvrige spillere kontrollerer og godkender om mønsteret er korrekt. Såfremt det er korrekt beholder spilleren det mønsterkort, hvorefter et nyt mønsterkort vendes.

Skulle det dog ske at spilleren har rekonstrueret billedet forkert, vil det blive lagt tilbage på bordet og spillet fortsætter. Det gør også at spilleren, der lavede fejlen, ikke kan vinde dette kort.

Der er forskellige sværhedsgrader på mønsterkortene.

Når alle runderne er færdige og alle mønsterkort er lavet, vinder den spiller, der har flest niveau 5 mønsterkort. Tiden går hurtigt, når man har det sjovt, hvilket man virkelig kan mærke i dette prisbelønnende spil. 

Dette hurtige familiespil tager omkring 20 minutter at spille og man kan være mellem 1 og 4 spillere fra 7+

 

Spil fra samme kategori som Match Madness

Hos Bræt & Brikker er spilsortimentet stort. Derfor findes der et utal af brætspil fra samme kategori som Match Madness. Nogle vi vil anbefale, er clever og EXIT-spillet – Det hemmelige Laboratorium.

 

Mere information
Product Name Match Madness - på dansk
Spilletid 10-20 Min.
Alder 7+
Antal spillere 1-4