Junta; Brætspil

Junta

Descent Journey in the Dark 2nd

Descent Journey in the Dark 2nd

Mansions of Madness Second Ed.

  • Mansions of Madness: Second edition
  • Spillere: 1-5
  • Alder: 14+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

1.099,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
Kun 1 tilbage
SKU
841333101213

Døren er åben

De snavsede stræder og truende palæer i Arkham havn, eldritch kræfter, frygtindgydende hemmeligheder, og ubeskrivelige monstre. Inden i disse gamle bygninger, påkalder plaprende galninger og kultister de Ancient Ones, og bæster som er ukendte for dødelige lærde, røre på sig under kvartmånen. I aften, vil nogle få modige efterforskere vove sig bag Arkhams lukkede døre og tage deres stand mod galskaben inden for.

Mansion of Madness er et fuldt ud samarbejdsspil med rædsel og opdagelse for en til fem spillere. Spillerne tager rollen som en efterforsker, der går ind i de mørkelagte rum i hjemsøgte Arkham palæer og andre skumle lokationer for at opdage mærkelige hemmeligheder, løse snedige puslespil og kæmpe mod overjordiske farer. Mansion of Madness indeholder også et bonus konverteringssæt der tillader fans at bruge deres efterforskere, monstre og bræt fra første udgave heri.

OBS: En gratis app er nødvendig for at kunne spille denne udgave af Mansion of Madness. For at downloade den, søg: Mansion of Madness på Apple iOS AppStore, Google Play, Amazon Appstore eller downloade appen til Mac eller Windows fra Fantasy Flight Games hjemmeside.

Mere information
Product Name Mansions of Madness Second Ed.
Spilletid 120-180 Min.
Alder 14+
Antal spillere 1-5
Spiltype Samarbejdsspil