Olsen

Olsen

Kalaha

Kalaha

Ludo

  • Aldergruppe: 5+
  • Antal spillere: 2-6
  • Spilletid: 30 min

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

129,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
5711699140339

Ludo

Det klassiske Ludo-spil, nu for 2-6 spillere.

I spillet har I fire brikker hver, hvor du slår med terningen for at få dem frem i spillet og komme hele banen rundt først. Du kan slå de andres brikker hjem – men selvfølgelig også selv risikere at blive sendt hjem.

Ludo FIA-terningen har seks sider, men øjnene 3 og 5 er udskiftet med en globus og stjerne. Slår du en globus må du flytte din brik ud fra dit startområde, men du kan også flytte en af dine brikker til det nærmeste globusfelt på spillepladen.
Globussen beskytter dig også fra at blive slået hjem, så dine modspillere selv bliver slået hjem, hvis de lander på en af dine brikker, der står på en globus af egen farve eller uden farve!

Slår du en stjerne med terningen, må du flytte din brik til det nærmeste stjernefelt – og hoppe derfra og videre til næste stjernefelt.  Du får altså en genvej og er det stjernen foran målområdet, du lander på, må du gå direkte i mål!

Du får ekstrakast, når du slår en globus eller en sekser! Den første spiller, der får sine fire brikker i mål, vinder spillet!

Mere information
Product Name Ludo
Spilletid 30 Min.
Alder 5+
Antal spillere 2-6
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!