The Lord of the Rings - Anniversary Edition

The Lord of the Rings - Anniversary Edition

X-Men - Mutant Insurrection

X-Men - Mutant Insurrection

Lost Ruins of Arnak

  • Antal Spillere: 1-4
  • Aldersgruppe: 12+
  • Spilletid: 30 min per spiller

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

Specialpris 499,95 kr FØR 649,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
8594156310592

Lost Ruins of Arnak

I Lost Ruins of Arnak leder hver spiller deres egen ekspedition ind på en nyopdaget ø. På den er resterne af en oldgammel civilisation og masser af artefakter og skatte at finde. Men spillerne skal møde øens vogtere, hvis de vil opdage dens hemmeligheder.

Spillets hovedsagelige opbygning kombinerer to populære spiltyper i form af deck building og worker placement. Man skal hver især udforske øen og med sin ene action per tur udnytte tærrenet og sine ressourcer bedst muligt. Kort fra decket kan i tilfælde erstatte arbejdere og i takt med at kortet udforskes kommer der flere og flere mulige worker actions. Nogle actions koster dog ressourcer frem for workers og det er derfor også essentielt at bygge sig en god base med masser af ressourcer.

Decksne i Lost Ruins of Arnak er små og den tilfældighed deck building normalt bringer bliver kraftigt svækket af de mange fremgangsmuligheder det store bræt og spillets strategier tilbyder. Med Spillets rige mængde af worker actions, artefakter og udstyr vil hvert spil opfordre spillerne til at prøve nye strategier af.

Mere information
Product Name Lost Ruins of Arnak
Spilletid 30-120 Min.
Alder 12+
Antal spillere 1-4
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!