Lost Cities

269,95 kr.
På lager
SKU
814743013896
  • Aldersgruppe: 10+
  • Antal spillere: 2
  • Spilletid: 30-40 min.
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!

Lost Cities

Formålet med spillet er at opnå point ved at gennemføre indbringende arkæologiske ekspeditioner til de forskellige steder, der er repræsenteret af de farvede kortfarver.

Når det er en spillers tur, skal han først spille et kort, enten til en ekspedition eller ved at smide det til den farvelignende afkastbunke, og derefter trække et kort, enten fra bunken eller fra toppen af en afkastbunke. Kort, der spilles til ekspeditioner, skal være i opstigende rækkefølge, men de behøver ikke at være på hinanden følgende.
Håndtegn betragtes som lavere end en 2 og repræsenterer investeringer i en ekspedition. Hvis du således spiller en rød 4, kan du spille et hvilket som helst andet rødt kort højere end en 4 på en fremtidig tur, men du må ikke længere spille et håndtryk, 2'eren eller 3'eren.

Spillet fortsætter på denne måde, hvor spillerne skiftes til at skifte tur, indtil det sidste kort tages fra bunken. Resten af kortene på hånden smides derefter væk, og spillerne scorer deres ekspeditioner. Hver ekspedition, som har mindst ét kort, der er spillet ind i den, skal scores. Kort, der spilles ind i en ekspedition, er deres rang i point værd, og håndtryk tæller som en multiplikator i forhold til din endelige totalsum; ét håndtryk fordobler ekspeditionens værdi, mens to håndtryk tredobler denne værdi og tre håndtryk firdobler den. Ekspeditioner starter med en værdi på -20, så du skal spille mindst 20 kortpoint ind i en ekspedition for at få overskud. Hvis du står tilbage med en negativ værdi og har et håndtryk, gælder multiplikatoren stadig. Der gives en bonus på 20 point til hver ekspedition med mindst otte spillede kort i den. Et komplet spil Lost Cities varer tre kampe, og pointene for hver kamp lægges sammen.

Lost Cities er et simpelt og hurtigt spil til 2 personer, hvor man ikke behøves at udtænke de store strategier, men bare skal have et sjovt spil til to. 

OBS! Spillet er på engelskMere information
Product Name Lost Cities
Spilletid 30-40 Min.
Alder 10+
Antal spillere 2