Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh!

Fra tv-serien Yu-Gi-Oh! udspringer samlekortene, der gør det muligt for dig at springe ind i selvsamme verden som Yugi Muto, hvor du sammen med dine venner kan duellere mod hinanden. Her på siden finder du et starter deck, der hjælper dig i gang og endnu flere booster kort, som gør dit deck unikt, så du kan vinde flere kampe og blive den ultimative Yu-Gi-Oh! mester.

Så er du på udkig efter en omgang Speed Duel, en hel Starter Box eller et Legendary Hero Deck, eller er du helt ny og har brug for et par tricks, så kom forbi vores butik på Fisketorvet og snak med en af vores Yu-Gi-Oh eksperter. Du kan også finde vores kontakt oplysninger her, for at ringe til os i stedet. God kamp.

Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Fra tv-serien Yu-Gi-Oh! udspringer samlekortene, der gør det muligt for dig at springe ind i selvsamme verden som Yugi Muto, hvor du sammen med dine venner kan duellere mod hinanden. Her på siden finder du et starter deck, der hjælper dig i gang og endnu flere booster kort, som gør dit deck unikt, så du kan vinde flere kampe og blive den ultimative Yu-Gi-Oh! mester. Så er du på udkig efter en omgang Speed Duel, en hel Starter Box eller et Legendary Hero Deck, eller er du helt... Læs mere
Filter
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. NYHED
  Yu-Gi-Oh! - Brothers of Legends
  FØR 39,95 kr. Specialpris 31,96 kr.
 2. NYHED
  Yu-Gi-Oh! - The Grand Creators
  FØR 39,95 kr. Specialpris 31,96 kr.
 3. NYHED
  Yu-Gi-Oh! - Maximum Gold: El Dorado
  FØR 349,95 kr. Specialpris 279,96 kr.
Filter
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Vis som Tabel Liste