Kortspil

Kortspil

Når man siger kortspil, er der mange der tænker de almindelige spillekort, hvor man kan spille mange forskellige spil og hvor spillet 500 ofte er en klassiker. Men faktisk findes der mange forskellige slags kortspil.

Hos Bræt og Brikker er vi nørder indenfor forskellige samlekort og har altid en masse forskellige at vælge i mellem.

Vores top kategorier er:

 Vores udvalg af kortspil går fra almindelige spillekort i forskellige designs, bla med bl.a. Harry Potter og Marvel, over UNO i dets mange varianter, til de klassiske bilkort.

Derudover har vi også et bredt udvalg af strategiske brætspil, som næsten udelukkende spilles med kort. Det er fx spil som Dominion, Hero Realms eller Harry Potter – Hogwarts Battle.

Vi har selvfølgelig altid de nyeste Magic kort på hylderne og har et udvalg for både nye spillere og garvede fans. Også med de populære Yu-Gi-Oh! kort holder vi os opdateret med de nyeste serier ligesom vi også gør med de klassiske fodboldkort fra Panini. Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig Pokémon. Vi er en af de førende butikker af Pokémon kort og tilbehør, og tager I jeres egne kort med på besøg i butikken på Fisketorvet, så står vi klar med flere byttemapper, hvor I frit kan bytte jeres kort med vores.

Vis som Tabel Liste

Varer 1-80 af 86

Sorter faldende
Side
pr. side