A Fake Artist Goes To New York

A Fake Artist Goes To New York

Port Royal - Expansion - på dansk

Port Royal - Expansion - på dansk

Insider

  • Aldersgruppe: 9+
  • Antal spillere: 4-8
  • Spilletid: 15 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

179,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
4571394090237

Insider brætspillet

Har vi virkelig fri vilje? Hvem beslutter dette? Styres vi af det, vi hører, og hvad vi ser, selv når vi tænker, at vi beslutter frit?

Om Insider

Insider er et spil, der behandler disse spørgsmål. Når du kommunikerer med andre, er du nødt til at finde de rigtige svar på en quiz eller finde den "insider", der manipulerer diskussionen.

Insideren vil gøre alt for at skjule deres identitet, mens han vildleder de andre. Mere detaljeret er spillerne tildelt roller tilfældigt. En spiller er "mesteren", og de vælger i hemmelighed et ord fra et sæt, der er givet i et kortstykke. (I en variant, der er angivet i regelbogen, kan de frit vælge og skrive ned et ord.)

Sådan spilles Insider

Den "insider" -spiller, hvis rolle ikke er kendt for de andre spillere, vil derefter hemmelighed se ordet. Resten af ​​spillerne er kendt som "commons". Kommunerne har derefter cirka fem minutter til at stille masteren "ja" eller "nej" -type spørgsmål, så de kan udlede det hemmelige ord. Insideren forsøger i hemmelighed at føre folkene mod det rigtige ord. Hvis de almindelige ikke gætter det rigtige ord, mister alle. Hvis ordet imidlertid er korrekt gættet i den tilladte tid, vipper mesteren sandtimeren, og kommandoer og mester har det, indtil sandet løber ud for at diskutere spillet og udlede insiderens identitet. Hvis de gætter rigtigt, vinder de spillet sammen; hvis de ikke gør det, vinder insideren.

Mere information
Product Name Insider
Spilletid 15 Min.
Alder 9+
Antal spillere 4-8
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!