EXIT

EXIT

EXIT: The Game

EXIT: The Game, eller i daglig tale, bare EXIT, er med en tildelingen af Kennerspiel des Jahres i 2017 (også kendt som brætspillenes Oscar) og stigende interesse for escape rooms en utroligt populær nyklassiker. Spillene er udtænkt som en måde at bringe følelsen af gådeløsning og koder fra escape rooms lige ind i din stue. I samme boldgade finder du blandt andet også spillene UNLOCK og Deckscape, der hver især tilbyder deres egen version af hvordan et sådan spil kan se ud.

Spillene udfordrer din hjerne på samme måde som de opgaver du finder i et escape room, men uden at du behøver at forlade hjemmets trygge rammer. EXIT har med temaer fra hemmelige laboratorier til sunkne skatte sjov for enhver smag og i mange sværhedsgrader. Hver pakke er kategoriseret efter hvor svære eller intuitive gåderne og koderne er og kan fungere som en guideline til hvor du skal begynde.

Hvordan spiller man EXIT?

I hvert eneste spil finder du et drejehjul, et hæfte og tre stakke med kort i farverne blå, grøn og rød. Den blå stak kort og drejehjulet bruger du til at tjekke om du har svaret rigtigt hver eneste gang du tror, at du har en løsning. Den røde stak kort er fyldt med billeder, figurer, tal og bogstaver som I sammen med hæftet skal bruge til at løse EXITs gåder. I starter med et par af disse og undervejs i spillet finder du flere og flere. Til sidst er der den grønne stak kort, som kan være utroligt nyttige når man sidder lidt fast, da de indeholder tre niveauer af hints. Det er ingen skam at bede om lidt hjælp, da nogle af udfordringerne virkelig kan vride hjernen om.

Vis som Tabel Liste

28 varer

Sorter faldende
pr. side