Hjernevridere

Hjernevridere – til dem der virkelig elsker en udfordring

I denne kategori finder du mange forskellige spil, som virkelig får hjernecellerne på arbejde. Vi har mange forskellige brætspil og dimser, som virkelig kan udfordre selv de skarpeste personer og som man kan få mange timer til at gå med.

Escape Room brætspil dansk

Hos Bræt & Brikker har vi et kæmpe udvalg af escape room spil, som fx EXIT, Unlock og Deckscape, som ikke tager alt for lang tid at spille. Hvis du virkelig er på udkig efter en udfordring kan du gå i dybden med et interessant detektiv spil, som Sherlock Holmes Consulting Detective, en spilserie der virkelig udfordrer sit publikum.

Hjernevridere underholdning

I mange af disse hjernevrider spil er det meningen at I sammen skal løse udfordringen, men er man mere til at sidde og nørkle alene med en lille udfordring, uden at bruge timevis på fordybelsen, så har vi masser af små sjove gadgets, dimser og andre små hjernevrider spil, som fx den klassiske Rubiks Cube, der fås i masser af variationer.

Vi har endnu flere brætspil i hjernevriderkategorien til alle aldre, så hvis du mangler et specifikt brætspil eller en ide til et brætspil til dit barn eller barnebarn, der kan udfordre og udvikle deres intelligens, så ring til os eller besøg os i vores butik på Fisketorvet.

Vis som Tabel Liste

Varer 1-80 af 149

Sorter faldende
Side
pr. side