Hint

499,95 kr.
På lager
SKU
5704339000292
  • Spillere: 4-10
  • Alder: 15+
  • Spilletid: 45 - 60 min

Hint – Det utrolig sjove og underholdende selskabsspil

Hint er et selskabsspil, hvor dine holdkammerater skal gætte, hvad du prøver at fortælle dem. Undervejs skal der både mimes, tegnes, nynnes og tales om alt fra ´Filmskurke´ og ´Europæiske hovedstæder´ til ´Sange om kys´ og ´Pizzafyld´. Når du har valgt din opgave, skal der tænkes hurtigt, for du har kun 90 sekunder til at hinte fem forskellige ting, og dine holdkammerater skal være opmærksomme på dine hints, for der er altid noget, de ikke må gætte på.

Hvad er Hint?

Hint er et utrolig sjovt og nemt spil at lære, hvorfor det er et perfekt spil til en god aften i selskab med vennerne. Spillet er godt, når man skal lære nye mennesker at kende, da quiz generelt har en god evne til at samle folk. Samtidig giver det dig muligheden for at bryde grænser ved at mime og nynne, mens dine holdkammerater skal gætte de rigtige ord eller sætninger.

Hvordan spiller man Hint?

Spillet spilles fra 4 spillere og fra alderen 15+. Det gælder om at få dine holdkammerater til at gætte de ord du nynner, mimer, tegner eller taler. Der bliver inddelt to hold, som hver får en brik i hvid eller sort. På pladen på bordet, lægges tre kort på fra pilen og hen, hvorefter hvert hold skiftes til at vælge et af kortene, som de skal få holdkammeraterne til at gætte. Der er fem ting, der skal gættes på hvert kort. Man får point ud fra, hvor mange af de 5 ting, man får sine holdkammerater til at gætte. Antallet af point man får hver gang, rykkes med brikken rundt på pladen. Spillet vindes af det hold, der når først i mål.

For yderligere regler klik her.

Lignende selskabsspil

Der findes to former for Hint. Det blå og det røde. Det blå er i denne beskrivelse. Det røde Hint kan du finde her. Elsker du bare selskabsspil, hvor i skal være sammen i hold for at vinde, bør du også eje Partners eller/og Sequence

 

Mere information
Product Name Hint
Spilletid 45-60 Min.
Alder 15+
Antal spillere 4-10