The Dark Talks, Mørkeland, The Talks, selskab, selskabspil, samtalespil, moralske spørgsmål

The Dark Talks

The Mind Extreme

The Mind Extreme

Harry Potter Quiz - på dansk

  • Spilletid: 30 min
  • Antal spillere: 2-4
  • Aldersgruppe: 10+
299,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
7072611002004

 

Harry Potter Quiz på dansk - Er du klar til endnu en troldmandsdyst?

Harry Potter Quiz er et nyt dansk quizspil om Harry Potter universet. Dyst med dine venner om hvem der ved mest om Harry Potter og hans magiske univers!

Vi kender ham alle - drengen der overlevede. Harry Potter er den eneste troldmand, der har overlevet at blive ramt af dræberforbandelsen Avada Kadavra. Han bærer et evigt minde om hændelsen i form af det ar, han bærer i panden, men i slaget om Hogwarts konfronterede han endelig Lord Voldemort på lige fod - og vandt! I dette quizspil kan du bevise, hvor meget du egentlig ved om Harry Potters verden.

Spørgsmålene er baseret på alle otte Harry Potter film, og handler om alt fra Hogwarts, Harrys venner, mystiske allierede og skæmmende modstandere, til alle de begivenheder, der ledte til det endelige opgør. Du vil atter igen møde Hermione, Ron, Ginny, Hagrid og Albus Dumbledore, samt mange andre. Nogle spørgsmål kan selv en muggler svare på, mens andre vil udfordre selv den mest lærde heks eller troldsmand – hvem er du?

Harry Potter Quiz indeholder

  • 420 kort med 840 spørgsmål og 2520 svarmuligheder
  • 12 jetoner (tre i hver spillerfarve)
  • 4 spillefigurer (en i hver spillerfarve)
  • Spilleplade

 

Hvis du ligesom os er helt vild med Harry Potter, så tag også et kig på vores brede sortiment af andre sjove Harry Potter spil, her. Du skal også være mere end velkommen til at komme forbi vores butik på Fisketorvet, hvor vi som altid står klar med ekspertviden- og rådgivning, om hvilke Harry Potter spil, der passer til netop dit behov.

Mere information
Product Name Harry Potter Quiz - på dansk
Spilletid 30 Min.
Alder 10+
Antal spillere 2-4
Tema Harry Potter