Stikord

Stikord

Exploding Kittens - 2 player

Exploding Kittens - 2 player

Gift ved første blik

  • Aldersgruppe: 15+
  • Antal spillere: 4-10
  • Spilletid: 30-60 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

FØR 399,95 kr. Specialpris 299,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
6430018283555

Gift ved første blik

Samtalekort er populære for tiden, fordi de bryder isen og giver plads til de dybe samtaler. Men hvad hvis nu samtalekort blev mixet sammen med et par sjove brætspilsregler?

Resultatet er brætspillet Gift ved første blik, der er et selskabsspil for 4 til 10 spillere. Her vil to spillere opleve at være gift for sjov, mens de møder en række dilemmaer taget fra hverdagen – og skal prøve at nå til enighed, mens de andre deltagere rådgiver dem løbende. Jo længere brudeparret er gift, desto flere point får de – og rådgiverne får point efter hvor mange af deres gode råd, der bliver fulgt.

Som socialt spil er Gift Ved Første Blik eminent til at sætte fokus på livets udfordringer, små som store. Hvilke kompromisser bliver indgået for at møde hinanden? Hvilke råd bliver der lyttet til? I sidste ende leder det til gode samtaler om livet i en hyggelig rundkreds!

Blandt de godt 200 dilemmaer er der både velkendte travere fra tv-programmet såvel som helt almindelige problemstillinger fra kærlighedens hverdag. Det kan fx dreje sig om: Køb en gamerstol – Må hunden sove i jeres seng – Brug hinandens tandbørste – Få et stort akvarie i stuen – Installér et loftspejl over sengen – Svar straks på hinandens sms’er.

Gift ved første blik er en original og sjov blanding mellem selskabsspil og samtalekort, og kan spilles af alle, der har en holdning til både parforholdets op- og nedture.

Mere information
Product Name Gift ved første blik
Spilletid 30-60 Min.
Alder 15+
Antal spillere 4-10
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!