Partners +

Partners +

Dobble Finding Dory

Dobble Finding Dory

Game of Thrones HBO Trivia Game

  • Game of Thrones: The Trivia Game
  • Spillere: 2+
  • Alder: 18+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

399,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
841333100018

I spillet om troner, viden er lige så magtfuldt våben som Valyrian stål eller Drageild. Uden at svinge sværd, vil ambitiøse karakterer som; Tyrian Lannister, Petyr Balelish og Olenna Tyrell, succesfuldt navigere dødelige politiske omvæltninger og krige. Din viden kan gavne dig, og endda lamme dine modstandere, men som Petyr Baelish siger, ”Det vi ikke ved, er som regel det der får os dræbt”.

Game of Thrones: The Trivia Game lader dig bruge din viden til at konkurrere om Jerntronen. Du og dine venner svarer på spørgsmål om de første fire sæsoner af HBO’s hitserie for at erobre nøglelokationer i Westeros. Den der kontrollere flest lokationer i De Syv Riger vinder!

Vælg sværere spørgsmål for, med det samme, at få mere kontrol over en lokation. Saml resourcer for at blive ikoniske karakterers favorit og snedigt lave og bryde alliancer med de andre spillere. Spørgsmålene er sorteret efter sæson, så dit spil er fri for spoilers. Med over 1200 spørgsmål inkluderet, er du sikker på at finde friske udfordringer og lære nye detaljer om Westeros i hvert spil.

Mere information
Product Name Game of Thrones HBO Trivia Game
Spilletid 30-60 Min.
Alder 18+
Antal spillere 2