Monopoly

Monopoly
Har du hvad der skal til for at blive en succesfuld rigmand? I det klassiske og legendariske Monopoly brætspil bliver du testet som investor og grundejer. Her på siden finder du alle de originale og nye udgaver af det familievenlige spil til rigtig billige priser. Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige versioner heriblandt Monopoly på dansk, Monopoly Super Mario, Monopoly Grab & Go og Monopoly Speed. Vi sender ordrer alle dage, og tilbyder derfor hurtig dag til dag-levering af dit nye Monopoly brætspil.
Vis som Tabel Liste

22 varer

Sorter faldende
pr. side

Monopoly er en næsten identisk version, af det de fleste i Danmark kender som Matador. Spillet er et investerings- og grundejerspil fra 1903 udviklet af Lizzie Magie under navnet The Landlord’s Game.

Hvordan spilles Monopoly?

Spillet handler om at indkøbe, bytte og sælge grunde på brættet, som spillerne fælles rykker rundt om. Undervejs kan man også udvide grundenes værdi ved at sætte huse og hoteller på dem. Man betaler andre spillere penge når man lander på deres ejendom. Mange er bekendt med de ikoniske spillerfigurer, der i Monopoly er metalgenstande så som en hat, en hund, en kat mm, der repræsenterer spillernes pladsering på brættet.

Undervejs bliver der også trukket kort med effekter, som til tider påvirker spillets gang drastisk, og hvis man er meget uheldig, kan man ende op med en fængselsstraf og blive sendt hen i spillepladens ene hjørne indtil man har afsonet straffen.

Vinderen af spillet er den sidste der står tilbage, når alle andre spillere er gået bankerot.