Carcassonne

Carcassonne

Carcassonne

Familie- og topersoners favoritten Carcassonne udkom i år 2000 og vandt året efter den eftertragtede pris Spiel des Jahres. Spillet er designet af Klaus-Jürgen Wrede og er et brikbaseret spil, der handler om at score flest point imens der bliver bygget et stort, flot kort med byer, stier og marker. Kortets udseende er inspireret af det sydfranske landskab sat i middelalderen, hvor store borge, klostre og marker pryder landskabet.

Med sin simple spillestil og dybere strategi har Carcassonne solgt over 12 millioner eksemplarer og har sidenhen fået et hav af spændende udvidelser til fans og nysgerrige spillere. Et rigtig godt spil til nye spillere og familier der gerne vil i gang med at spille mere avancerede brætspil.

Hvordan spilles Carcassonne?

I Carcassonne har hver spiller en farve figurer. Når en spiller har tur trækker de en tilfældig brik fra kassen og placerer den ude i landskabet, hvor de har lyst. Når brikken så er sat kan man placere en af sine figurer og tage ejerskab over en af byggerierne, som ingen anden spiller har taget. Spilleren får point når byggeriet er færdiggjort og vinderen er den som har flest point når alle brikkerne er placeret.

Spillet er med sin enkle spillestil og alternative strategi et spil man kan spille igen og igen og let lære videre til nye spillere. Carcassonne er et spil som hele familien kan spille med på, men fungerer også rigtig godt til to personer. Trænger man til nye udfordringer eller variationer af det spil man kender, kan man med fordel tilføje et af spillets mange udvidelser.

Vis som Tabel Liste

6 varer

Sorter faldende
pr. side