Alien Frontiers

Alien Frontiers

Gloomhaven

Gloomhaven

Everdell

  • Antal spillere: 1 - 4
  • Alder: 14+
  • Spilletid: 40 - 80 minutter 

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

659,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
610585962367

Everdell

Velkommen til Everdell. Skoven er midt i vinterens mørke, men de første spirer kigger frem blande de visne blade og nu skal byen vækkes til live igen. Men en vinter overstået betyder det er allerede tid til at forberede sig til næste.

I dette stemningsfyldte og flot illustrerede brætspil, skal I hjælpe skovens dyr med at grundlægge, befolke og forsyne skovbyen Everdell. Fra slutningen af vinteren til næste vinters komme, bevæger spillerne sig gennem årstiderne i konkurrence om at skabe de bedste forhold for Everdells beboere. I Everdell skiftes spillerne til at sende deres dyr ud på brættet for at indhente byggematerialer og samle forråd. Jo længere frem i spillet man når, desto flere dyr og muligheder får man. Spillet opbygget hovedsageligt omkring kort, der repræsenterer dyr og bygninger. Med hele 128 kort er der rig mulighed for at prøve masser af interaktioner af blandt kortene fra spil til spil og mestre en af de mange strategier spillet tilbyder. 

Man skal skam ikke lade sig narre af det nuttede ydre, for Everdell er ikke noget børnespil, men et strategisk spil, med masser af mekanikker og interaktioner imellem. Udsend dine dyr på det rigtige tidspunkt, konstruer din by kløgtigt og skift gennem sæsonerne strategisk for at mestre Everdell.

Prøv også en af udvidelserne Pearlbrook, Bellfaire og Spirecrest.

Mere information
Product Name Everdell
Spilletid 40-80 Min.
Alder 14+
Antal spillere 1-4