Dominion - 2nd Edition

Dominion - 2nd Edition

Roll Player

Roll Player

Dominion Intrigue 2nd Ed.

  • Aldersgruppe: 14+
  • Antal spillere: 2 - 4
  • Spilletid: 30 min

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

449,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
Kun 1 tilbage
SKU
655132005326

Dominion 2nd edition

Der er noget under opsejling. Stewarden smiler, som har han en hemmelighed, eller om om han tror du har en hemmelighed, måske endda som om han tror at du tror at han har en hemmelighed?! Der brygges på hemmelige plots, det er du sikker på. Der er i hvert tilfælde dine egne.

Du hersker over et hyggeligt lille kongedømme med floder og græsmarker, men modsat dine forfædre så har du ambitioner. Du vil have et større og bedre kongedømme, med flere floder og mange forskellige træer. Du vil have overherredømme/dominion. I alle retninger er der små len, på grænsen af anarki, styret af smålige herskere. Du vil bringe civilisation til dem og forene dem under dit banner.

Desværre så er du ikke den eneste med den fantastiske ide. Flere andre monarker omkring dig vil det samme, og du skal nu skynde dig at erobre så meget som muligt, samtidig med at du afværger erobring af dine egne lande. For at gøre dette er du nødt til at hyre lejesoldater, bygge bygninger, istandsætte din borg og fylde skatkammeret. 

Dominion Intrigue 2nd. Edition indeholder 300 kort med 26 nye Kongerige-kort. Spillet er en udvidelse til grundspillet, og kan derfor ikke spilles for sig selv.

Dominion Intrigue kan kombineres med andre udvidelser i Dominion serien. 

Mere information
Product Name Dominion Intrigue 2nd Ed.
Spilletid 40-120 Min.
Alder 14+
Antal spillere 2-4
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!