Dominion: Hinterlands 2nd ed.

Specialpris 299,96 kr. Normalpris 399,95 kr.
På lager
Kun 2 tilbage
SKU
655132006231
  • Aldersgruppe: 14+
  • Antal spillere: 2-4
  • Spilletid: 30-40 min.
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!

Dominion: Hinterlands 2nd ed.

Verden er stor, og dit rige er lille. Lille i forhold til verden, det vil sige; det er af moderat størrelse i forhold til andre kongeriger. Men i en stor verden som denne - stor sammenlignet med mindre verdener i hvert fald, hvis sådanne findes; den er moderat stor sammenlignet med verdener af nogenlunde samme størrelse, og lidt lille sammenlignet med verdener, der er bare lidt større - ja, for at gøre en lang historie kort - kort sammenlignet med længere historier i hvert fald - er det på tide at udvide dine grænser.

Du har hørt om fjerne steder - eksotiske lande, hvor de har pandekager, men ikke vafler, hvor folk går med det forkerte antal skjorter, og hvor man ikke engang har et ord for det blik, to mennesker giver hinanden, når de hver især håber, at den anden vil gøre noget, som de begge ønsker, men som ingen af dem har lyst til at gøre. Det er til disse lande, at De nu vender Deres blik.

Hinterlands er den sjette tilføjelse til spillet Dominion. Den tilføjer 26 nye kongerigskort til Dominion, herunder 20 handlinger, 3 skatte, 3 sejrskort og 3 reaktioner. Det centrale tema er kort, der gør noget med det samme, når du køber dem eller får dem.

OBS! Dominion: Hinterlands (Second Edition) indeholder ni nye typer Kingdom-kort, som vil blive udgivet alene som en opdateringspakke (Dominion: Hinterlands - Update Pack) til dem, der ejer den første udgave af denne udvidelse.

Mere information
Product Name Dominion: Hinterlands 2nd ed.
Spilletid 30-40 Min.
Alder 14+
Antal spillere 2-4