Dominion - Dark Ages

Specialpris 337,46 kr. Normalpris 449,95 kr.
På lager
Kun 1 tilbage
SKU
655132004817
  • Aldersgruppe: 13+
  • Antal spillere: 2-4
  • Spilletid: 30-45 min.
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!

Dominion - Dark Ages

Tiderne har været hårde. For at spare penge er du flyttet ud af dit gamle slot og ind i en luksuriøs kløft for at spare på pengene. Du kunne alligevel ikke lide det slot; det blev altid plyndret, og aldrig på et rimeligt tidspunkt. Og hvis det ikke var barbarer, var det pesten, eller nogle gange kom begge dele på én gang, og så var der ikke nok stole.

Kløften er fantastisk; man får masser af sol, og man kan bare smide skrald hvor man vil. I din fritid er du begyndt at tigge. Tiggeri er genialt i konceptet, men svært i praksis, da ingen har penge. Du tigger kviste fra landsbybeboerne, og de tigger dem tilbage, men ingen synes at komme ud af det hele. Sådan er livet bare nogle gange. Du er stille og roligt ved at erobre folk og passe dine egne sager, når der pludselig kommer en pest, eller barbarer, eller alle er analfabeter, og det er alt, hvad du kan gøre for at klamre dig til nogle vragdele, mens stormen passerer. Alligevel er du sikker på, at du som altid vil sejre over denne modgang, eller i det mindste klare dig lidt bedre end alle andre.

Dominion: Dark Ages er den syvende tilføjelse til spillet Dominion. Det indeholder 500 kort, men er ikke et selvstændigt spil. Det tilføjer 35 nye kongerigskort til Dominion, plus nye dårlige kort, som du giver til andre spillere (Ruiner), nye kort til at erstatte startstater (Shelters) og kort, som du kun kan få via specifikke andre kort. De centrale temaer er skrald og opgradering. Der er kort, der gør noget, når de bliver trashet, kort, der bekymrer sig om trashet, kort, der opgraderer sig selv, og måder at opgradere andre kort på.

OBS! Kan ikke spilles uden grundspillet Dominion, som kan fås her.

Mere information
Product Name Dominion - Dark Ages
Spilletid 30-45 Min.
Alder 13+
Antal spillere 2-4