Dixit 8. udvidelse: Harmonies

Dixit 8. udvidelse: Harmonies

Kingdomino Age of Giants Brætspil

Kingdomino: Age of Giants

Dixit 9 Anniversary Nordic - ENG

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

FØR 179,95 kr. Specialpris 143,96 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
3558380069355

Dixit 9. udvidelse: Anniversary edition

Dixit - 9. udvidelse er et jubilæums eksemplar der kan spilles til grundspillene Dixit og Dixit Odyssey. Dixit er et overraskende, fortryllende og stemningsfuldt spil, der kan nydes sammen med venner og familie. Dette multi-prisvindende partyspil vender tilbage med Dixit: 10th Jubilæum, en 84 kort udvidelsespakke.

Alle illustratører af tidligere udvidelser er blevet inviteret til at deltage i eventyret igen. Med evokationer af historier og myter fra hele verden fører deres kombinerede kunst til et fantastisk resultat! Bliv fanget af Dixit-trylleformularen og oplev en ny og fantastisk rejse, der fører dig langt ud over din fantasi.

Bemærk: Reglerne er på engelsk, men kan sagtens bruges sammen med grundspillene.

Find alt indenfor Dixit her.

Sådan spilles Dixit

Hver spiller får 5-7 kort, hvor der er forskellige motiver. Ved ens tur vælger spilleren et kort, ligger bagsiden opad, og fortæller en ting/historie/digt ved kortet. Nu gælder det for de andre spillere at lægge det kort ned som de tror passer til historien. Point fås, hvis man gætter rigtigt. Fortælleren får point ved de andre gætter forkert.

Vær klar når billederne afsløres. De har alle én ting til fælles: En inspireret sætning. Men kun et af billederne er det rigtige og du får brug for al din snilde, intuition og sociale intelligens for at finde ud af, hvilket det er.

Find flere selskabsspil her.

Mere information
Product Name Dixit 9 Anniversary Nordic - ENG
Antal spillere 3-6
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!