Ticket to Ride: Map Collection #2 - India

Ticket to Ride: Map Collection #2 - India

Ticket To Ride Europe - På Engelsk

Ticket To Ride Europe - På Engelsk

Dixit 7. udvidelse: Revelations

  • Dixit 7: Revelations
  • Spillere: 3-6
  • Alder: 6+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

179,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
3558380041153

Dixit 7. udvidelse: Revelations

Dixit 7: Revelations er en udvidelse til grundspillet Dixit eller Dixit odyssey. Med den 7. udvidelse Revelations bliver du inviteret til at gå ud over det, du ser ved første øjenkast og opdage, hvad der ligger skjult mellem linjerne. Kunsten på disse kort er fra den franske illustratør Marina Coudray. 

De 84 nye kort til brug i spillet giver endnu flere muligheder for sjove historier. Ud fra hver runde skal hver spiller fortælle fantasifulde historier, lave sætninger, digte eller en anden slags fortælling, som leder modspillerne hen mod det beskrevne. Herefter finder man så hver især et kort, man føler passer til historien.

Bemærk: Dette er en udvidelse til Dixit eller Dixit Odyssey.

Dixit – det morsomme og poetiske selskabsspil

Dixit er et morsomt og poetisk selskabsspil, der samler både familie og venner.

Med Dixit slipper du din fantasi løs, da du bliver historiefortæller og skal ud fra et af dine billedkort, du har på hånden, vælge et og opfinde en historie, som dine modspillere skal prøve og gætte. Matcher de deres billedkort korrekt til din historie, får de et point. Men hvis du som fortæller, kan fortælle en så fantasifyldt historie, at de ikke gætter det korrekte billedkort, så får du point.

Sådan spilles Dixit

I får hver spiller 5-7 kort, hvor der er forskellige motiver. Ved ens tur vælger spilleren et kort, ligger bagsiden opad, og fortæller en ting/historie/digt ved kortet. Nu gælder det for de andre spillere at lægge det kort ned som de tror passer til historien. Point fås, hvis man gætter rigtigt. Fortælleren får point ved de andre gætter forkert.   

Vær klar når billederne afsløres. De har alle én ting til fælles: En inspireret sætning. Men kun et af billederne er det rigtige og du får brug for al din snilde, intuition og sociale intelligens for at finde ud af, hvilket det er.

Find flere selskabsspil her.

Mere information
Product Name Dixit 7. udvidelse: Revelations
Spilletid 30 Min.
Alder 6+
Antal spillere 3-6
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!