Takenoko - på dansk

Takenoko - på dansk

UNO - på dansk

UNO - på dansk

Dixit 3. udvidelse: Journey

  • Dixit: 3 Journey
  • Spillere: 3-6
  • Alder: 8+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

179,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
3558380024620

Dixit 3. udvidelse: Journey

Med den 3. udvidelse Journey får du 84 nye kort der kan spilles til grundspillene Dixit og Dixit Odyssey. Journey indeholder billedkort med fantastiske og surrealistiske kunstværker, som kan bruges sammen med komponenterne i basisspillet for at give mere variation. Disse nye billedkort til spillet giver dig endnu flere muligheder for at fortælle fantasifulde historier, som de andre skal gætte. Du kan finde endnu flere udvidelser i Dixit-serien med nye kort her

Bemærk: Reglerne i denne udvidelse er på engelsk, men kan sagtens spilles sammen med det grundspillene.

Sådan spilles Dixit

Hver spiller får 5-7 kort, hvor der er forskellige motiver. Ved ens tur vælger spilleren et kort, ligger bagsiden opad, og fortæller en ting/historie/digt ved kortet. Nu gælder det for de andre spillere at lægge det kort ned som de tror passer til historien. Point fås, hvis man gætter rigtigt. Fortælleren får point ved de andre gætter forkert.

Vær klar når billederne afsløres. De har alle én ting til fælles: En inspireret sætning. Men kun et af billederne er det rigtige og du får brug for al din snilde, intuition og sociale intelligens for at finde ud af, hvilket det er.

Mere information
Product Name Dixit 3. udvidelse: Journey
Spilletid 30 Min.
Alder 8+
Antal spillere 3-6
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!