Det Dårlige selskab - Ekstra upassende #udvidelse 1; Selskabsspil; Humor; Brætspil

Det Dårlige Selskab - Udvidelse #1 Ekstra Upassende

Det dårlige selskab - Helt Sort #Udvidelse 3; selskabsspil; Humor

Det Dårlige Selskab Udvidelse #3 Extra Sort

Det Dårlige Selskab - Udvidelse #2 Ekstra Dum

  • Spilletid: 30 min
  • Antal spillere: 3-16
  • Alder: 16+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

249,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
5700002001924

Det Dårlige Selskab - Udvidelse #2 Ekstra Dum

Du kender sikkert det sjove og populære selskabspil, Det Dårlige Selskab, hvor deltagerne sammen skaber overraskende, sjove og upassende sætninger ved at kombinere spillets 250 kort. Hvad med at prøve en udvidelse af grundspillet?

I denne udgave, Det Dårlige Selskab - Udvidelse #2 Ekstra Dum, får du 250 nye upassende kort. Udvidelse 2 til det populære brætspil Det Dårlige Selskab er som titlen også lyder, ekstra dumme kort, der gør spillet endnu sjovere. Denne udvidelse af det super populære selskabsspil kan spilles både selvstændigt og i kombination med det originale spil. Det er proppet med masser af dum humor og upassende underholdning, som gør din aften endnu sjovere. Hvis denne udvidelse ikke er nok, så kan du supplere op med en af de andre udvidelser, Det Dårlige Selskab – Ekstra Upassende eller Det Dårlige Selskab – Ekstra Sort.

Hvordan spiller man det dårlige selskab?

Det utrolig sjove selskabsspil er nemt at spille og kræver ikke at du er den store strateg. Det gælder nemlig om at være humoristisk og finde på tossede sætninger. Kender du din modstanders humor, kan det dog hjælpe på at vinde point.

Spillets regler er nemme at forstå. Brætspillet Det dårlige selskab består af en række kort i to forskellige farver, orange og sorte. De orange kort er pointkortene, hvorpå der står en ufærdig sætning, som mangler et eller flere ord. De sorte kort består af ord/svar, som spillerne alle trækker 13 op af hver til at starte med.

Nu vælges en der begynder med at trække et orange kort fra bunken og læser det op. Resten af spillerne vælger det sorte kort på deres hånd, de synes passer bedst og er sjovest. Herefter blandes de valgte sorte kort og læses herefter op af spilleren med det trukne orange kort. Spilleren vælger det kort de synes passede bedst eller var sjovest og giver nu det orange pointkort til den med det bedste kort.

Herefter skifter turen til næste spiller i urets retning, som nu er dommer og skal læse op og vælge det bedste svar. Spillet fortsætter sådan indtil en af spillerne har 7 point.

Der er ingen rigtige eller forkerte svar, da det er dommerens humor og fantasi der bestemmer hvem, der har lagt rundens bedste svar. Kun deltagernes grænser sætter grænsen for, hvad der sker i Det Dårlige Selskab!

Elsker man bare selskabsspil, kan man finde flere på denne side

Lignende brætspil

Ønsker man andre sjove spil til en god aften, findes der brætspil som Hint eller Cards Against Humanity, som også kan bruges til at leve aftenen op. Af andre spil i samme kategori som Det Dårlige Selskab, findes bl.a. også What Do You Meme? og New Phone - Who Dis?

Mere information
Product Name Det Dårlige Selskab - Udvidelse #2 Ekstra Dum
Spilletid 30 Min.
Alder 16+
Antal spillere 3-16