Det Dårlige selskab - Ekstra upassende #udvidelse 1; Selskabsspil; Humor; Brætspil

Det Dårlige Selskab - Udvidelse #1 Ekstra Upassende

Det Dårlige Selskab

  • Antal spillere:3-6
  • Spilletid: 30-60 min. 
  • Alder: 16+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

349,95 kr.
Lagerstatus: På Lager
Kun 2 tilbage
SKU
5700002001900

Det Dårlige Selskab - Spillet der gør dine kedelige venner sjove!

Brætspillet Det Dårlige Selskab blev kåret som årets voksenspil i 2018 og blev nomineret til årets selskabsspil i 2015. Spillet er perfekt til de som elsker sort og upassende humor under bæltestedet. Det kan bruges som drukspil til før festen eller til en aften der skal leves lidt op.

Det Dårlige Selskab handler om at skabe akavede, absurde og komiske scenarier sammen. Ved at kombinere spillets kort skaber deltagerne sjove og overraskende sætninger og situationer

Spillet indeholder 90 pointkort og 360 svarkort, så intet spil bliver ens og man kan derfor grine hver gang. Dette spil ligger grundlaget for en fantastisk sjov og underholdende aften.

Skulle man dog allerede have spillet massere af gange og vil have en opdatering, findes der 3 udviklinger til spillet Det Dårlige Selskab – Ekstra upassende, Det Dårlige Selskab – Ekstra Dum & Det Dårlige Selskab – Ekstra Sort

Hvordan spiller man det dårlige selskab?

Det utrolig sjove selskabsspil er nemt at spille og kræver ikke du er den store strateg. Det gælder nemlig om at være humoristisk og finde på tossede sætninger. Kender du din modstanders humor, kan det dog hjælpe på at vinde point.

Spillets regler er nemme at forstå. Brætspillet Det dårlige selskab består af en række kort i to forskellige farver, orange og sorte. De orange kort er pointkortene, hvorpå der står en ufærdig sætning, som mangler et eller flere ord. De sorte kort består af ord/svar, som spillerne alle trækker 13 op af hver til at starte med.

Nu vælges en der begynder med at trække et orange kort fra bunken og læser det op. Resten af spillerne vælger det sorte kort på deres hånd, de synes passer bedst og er sjovest. Herefter blandes de valgte sorte kort og læses herefter op af spilleren med det trukne orange kort. Spilleren vælger det kort de synes passede bedst eller var sjovest og giver nu det orange pointkort til den med det bedste kort.

Herefter skifter turen til næste spiller i urets retning, som nu er dommer og skal læse op og vælge det bedste svar. Spillet fortsætter sådan indtil en af spillerne har 7 point.

Der er ingen rigtige eller forkerte svar, da det er dommerens humor og fantasi der bestemmer hvem, der har lagt rundens bedste svar. Kun deltagernes grænser sætter grænsen for, hvad der sker i Det Dårlige Selskab!

Elsker man bare selskabsspil, kan man finde flere på denne side.

Det Dårlige Selskab som drukspil

Ønsker man at bruge Det Dårlige Selskab som et drukspil til festen, kan man vælge at personen der vinder det orange pointkort, må dele en eller flere tårer ud til sine modstandere. Når spillet er slut og en af spillerne har opnået 7 point, kan den spiller vælge hvem af sine modspillere, der skal bunde. Samtidig kan man beslutte at den med færrest pointkort til slut også skal bunde sin drink.

Disse regler kan altid ændres, så det passer situationen.

Lignende brætspil

Ønsker man andre sjove spil til en god aften, findes der brætspil som Hint eller Cards Against Humanity, som også kan bruges til at leve aftenen op. Af andre spil i samme kategori som Det Dårlige Selskab, findes bl.a. også What Do You Meme? og New Phone - Who Dis?

Mere information
Product Name Det Dårlige Selskab
Spilletid 30 Min.
Alder 16+
Antal spillere 3-16