Dungeons & Dragons 5th Ed. Mordenkainen's Tome Of Foes

Specialpris 427,46 kr. Normalpris 569,95 kr.
Ikke på lager
SKU
9780786966240

Dungeons & Dragons bringer dig til en verden fyldt med eventyr. Søg igennem ældgamle ruiner og dødbringende katakomber. Bekæmp monstre mens du leder efter legendariske skatte. Få Experience Points og kræfter mens du rejser mod nye lande med dine venner.

Verdenen har brug for helte. Er du klar til rollen?Hvorfor hader dværge og duergar hinanden? Hvordan fik verdenen så mange varianter af elvere? Hvad går Blod Krigen, den kosmiske kamp mellem dæmoner og djævle der kan udradere alting hvis en af siderne skulle vinde?

Mordenkainen har alle de svar og mere - og nu kan du også få dem.

Denne bog er bygget på skrifterne af den berømte troldmand fra Greyhawk verdenen, samlet  efter et liv af forskning og studering. Under hans rejser til andre verdener og andre eksistensplaner har han mødt mange venner, og har sat sit liv på spil lige så mange gange, for at samle viden heri.

De første fem kapitler præsentere materiale til Dungeon Master’en til at uddybe eventyret og involvere karakterer i en eller flere konflikter beskrevet her. Der er også nye muligheder for spillere, såsom nye spiller-racer.

Udover Mordenkainens meninger på de endeløse krige der bekæmpes i multiverset, indeholder denne bog også spil statistikker for masser af monstre: nye dæmoner og djævle, et virvar af elvere og duergar og samtlige væsener fra de forskellige eksistensplaner.


Mere information
Product Name Dungeons & Dragons 5th Ed. Mordenkainen's Tome Of Foes
Alder 12+
Antal spillere 2-6