Terraforming Mars - på dansk

Terraforming Mars - på dansk

Exit: Den sunkne skat - på dansk

Exit: Den sunkne skat - på dansk

Copenhagen - på dansk

  • Spilletid: 20 - 40 Min. 
  • Spillerantal: 2 - 4
  • Aldersgruppe: 8+ 
Specialpris 279,95 kr FØR 349,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
6430018274614

Copenhagen brætspil

Copenhagen brætspillet er et sjovt strategispil, hvor man på bedste tetrisstil skal bygge sin version af Nyhavn. København, hovedstaden i verdens hyggeligste land.

I ”Copenhagen” skal du og dine medspillere konstruere de smukke facader, som Nyhavn er så berømt for. Det gør I, i et medrivende og fængslende strategispil, hvor I bygger facaderne op med byggeklodser.

Hvordan I placerer vinduerne og farvekoordinerer bygningerne afgør, om I løber med sejren i et familiespil, der kan spilles igen og igen – og som noget helt unikt er det lige så sjovt uanset om I er to, tre eller fire spillere!

Copenhagen Brætspil Regler

Som man også kan se i videobeskrivelsen ovenover, spiller man Copenhagen ved at indsamle kort i de forskellige Nyhavnsfarver. Man får en tetrisbrik ved at lægge samme antal kort i farven. Ønsker man en rød tetrisbrik på 3 felter, skal man ombytte med tre røde kort. Man får point, hvis man kan konstruere en hel række med sine byggeklodser.

Man vinder ved at være den spiller, der først får 12 point eller hvis havfruen dukker op i havnen.

Spil der ligner Copenhagen brætspillet

Copenhagen brætspillets fremgangsmåde ligner på sin vis Ticket to Ride, hvor man også skal indsamle kort og bytte for at bygge en togbane. Så elsker du sådanne spil, kan man finde alle Bræt & Brikkers Ticket to Ride brætspil lige her.

Mere information
Product Name Copenhagen - på dansk
Spilletid 20-40 Min.
Alder 8+
Antal spillere 2-4