Codenames Duet - På dansk

Codenames Duet - På dansk

Codenames Marvel

Codenames Marvel

Codenames Disney - på engelsk

  • Spilletid: 15 min.
  • Antal spillere: 2-8
  • Aldersgruppe: 8+

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

249,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
700304049018

Codenames Disney Family Edition

Codenames er et velkendt familiespil blandt mange mennesker, og spillet har på rekordtid opnået stor popularitet. Faktisk er spillet blevet så populært, at det i 2016 vandt årets voksenspil i Danmark

Med sin store anerkendelse er det derfor ikke underligt at der i dag findes et hav af forskellige Codenames udgaver. Blandt disse er at finde det klassiske Codenames på både dansk og engelskCodenames Picture, eller det populære Codenames Disney.

Codenames Disney - dyk ned i Disneys eventyrlige verden.

Codenames Disney Family Edition kombinerer det populære og prisvindende Codenames spil koncept, med billeder og ord fra Disneys kæmpe katalog af film, fra de sidste 90 år! Codenames Disney er det perfekte familiespil, som virkelig lader jer dykke ned i Disneys eventyrlige verden. 

Sådan spiller du Codenames Disney

Som med de andre Codenames udgaver, skal man i Codenames Disney ligeledes samarbejde, opfinde og afkode kreative kodeord. Man dyster i to hold, og der kan være 2 til 8 spillere med. Hvert hold udpeger en holdleder, som er de eneste, der ved hvor skatten befinder sig. Holdlederne skal give ledetråde i form af kodeord til deres hold, som konkurrerer om at finde alle skattene først. Men pas på de forkerte svar, da kortene kan tilhøre det konkurrerende hold – eller endnu værre – Game Over kortet!

 

Er du ligesom os helt pjattet med Codenames? Så tag et kig på de andre udgaver af spillet, som vi tilbyder hos Bræt & Brikker. Du finder udvalget her.

Mere information
Product Name Codenames Disney - på engelsk
Spilletid 15 Min.
Alder 8+
Antal spillere 2-8
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!