Chronicles of Crime - The Millennium Series: 2400

Normal pris
149,95 kr
Udsalgspris
149,95 kr
Normal pris
299,95 kr
Udsolgt
Enhedspris
Translation missing: da.general.accessibility.unit_price_separator 
Inklusiv moms

Fragt fra 35 kr. med Post Nord.

Fri fragt på ordrer over 499

Afhent gratis i butikken på Fisketorvet

Chronicles of Crime - The Millennium Series: 2400

En del af Chronicles of Crime - The Millennium Series Chronicles of Crime er tilbage. Tre helt nye, selvstændige Chronicles of Crime-spil, der arbejder med det samme fantastiske system, men som giver interessante gameplay-virkninger og forfriskende universer, der spænder over et helt årtusinde fra 1400 til 1900 og endelig 2400. Alle tre spil er selvstændige, men de vil give spillerne forbindende fortælletråde, som de kan opdage.

Velkommen til Paris i år 2400! Teknologien har taget et kæmpe spring fremad: androider, der ikke kan skelnes fra mennesker, går rundt i gaderne, og det er langsomt blevet normen at have kybernetiske implantater. Kunstig intelligens spiller en stor rolle i alles dagligdag, og for mange er cyberspace blevet en verden lige så vigtig som den virkelige verden.

Ulige adgang til de nye teknologier og en lang række andre uligheder giver næring til social uro, som ofte udvikler sig til åbenlys vold. Paris er blevet et populært rejsemål for folk fra regioner, der har været udsat for katastrofale tørkeperioder, epidemier og krige. Det er dog ikke et forjættet land, men en nådesløs verden, hvor den konstante kamp om indflydelse finder sted på alle niveauer, fra store internationale virksomheder over politiske ekstremistiske grupper til almindelige gadebander.

I det selvstændige spil Chronicles of Crime: 2400 kan du bruge al den nyeste teknologi til at opklare forbrydelser. Dit kæledyr Cyber-Raven kan analysere beviser og søge på nettet for at finde oplysninger om mistænkte. I løbet af et scenarie kan du også få cybernetiske implantater, der øger dine evner. Super-sanser, der hjælper dig med at finde beviser på gerningsstedet? En tomograf til hurtigt at undersøge den person, du taler med, for cyberforbedringer? Eller måske en zapper til hurtigt at neutralisere enhver elektronisk enhed? Fremtiden er fuld af nyttige ting!