Monopoly - Mega (2017 Edition) - på engelsk

Monopoly - Mega (2017 Edition) - på engelsk

Carcassonne Safari - på dansk

Carcassonne Safari - på dansk

Carcassonne 10. udvidelse: The Circus - på dansk

  • Antal spillere: 2 - 6
  • Alder: 7+
  • Spilletid: 40 min

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

FØR 149,95 kr. Specialpris 119,96 kr.
Lagerstatus: På Lager
SKU
5714293000009

Carcassonne: The Circus er en udvidelse til originalspillet, som bringer et omrejsende cirkus med akrobater og eksotiske dyr til regionen omkring Carcassonne.

Spillet indeholder tre moduler, som kan bruges sammen eller hver for sig. De kan også kombineres med andre udvidelser til Carcassonne.

 De tre moduler er:

1. Sprechstallmeister - giver en ny 'meeple' til hver spiller, som udløser ekstra point, hvis der er et cirkustelt eller akrobater i hans omgivelser.

2. Cirkustelt - når flisen med cirkustelt anbringes, sætter man cirkustelt-brikken oven på flisen sammen med en tilfældig dyrebrik. Når en ny cirkustelt-flise trækkes, flyttes cirkusteltet, udløses bonuspoint til de spillere, som har meeples i umiddelbar nærhed af cirkusteltet.

3. Akrobater - når flisen med akrobater anbringes, må man sætte en af sine meeples på den. I senere runder har alle spillere mulighed for at anbringe meeples på den, indtil de danner et lille tårn af akrobater, som til sidst scorer point.

The Circus er også udgivet under titlen Under the Big Top.

Spillet er på dansk.

Dette er en udvidelse lavet til 2014-udgaven af Carcassonne, og følger derfor dennes visuelle design. Rent spilmæssigt er det fuldt ud muligt at kombinere denne udvidelse med en tidligere udgave af grundspillet, men som sagt, motiverne på brikkerne vil ikke være fuldstændig ens.

Mere information
Product Name Carcassonne 10. udvidelse: The Circus - på dansk
Spilletid 40 Min.
Alder 7+
Antal spillere 2-6
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!