Blog

 1. Medarbejdernes favoritter

  Medarbejdernes favoritter

  Vi bliver i butikken ofte spurgt “Hvad er det fedeste spil i har”. Dette er dog et meget individuelt spørgsmål, og hvad nogen synes er det bedste spil, kan være 4 timers kedsomhed for en anden. Nu har vi alligevel valgt at samle en liste over nogle af medarbejders favoritter, da vi tænker det kan give inspiration til at prøve noget man ikke kendte i forvejen, eller måske søger at prøve en hel ny type spil. 

  Samtidig er vi en del medarbejdere herinde, og vi har en ret blandet smag i spil, derfor er det heller ikke en bestemt kategori for spillene på denne liste. 

  - P

  Mit Favorit spil er Dead of Winter

  Read more »
 2. Nyt på hylderne

  Der kommer hele tiden nye spil, og vi har derfor næsten altid et eller andet nyt i butikken, om det så er børnespil, familiespil eller noget i en helt tredje kategori. 

  Lige for tiden har vi især mange nye titler som vi synes er værd at lægge mærke til. Derfor har vi valgt at fremhæve et par stykker af dem her:

   

  Unicorn Fever

  Et hurtigt kig på forsiden af æsken til dette spil afslører hvorfor vi var nødt til at skynde os at se hvad det var for et spil. Den er super fjollet, men spillet er faktisk ikke et selskabsspil, men et af de spil vi kalder voksenspil. Der er derfor mere indhold i det, en forsiden sådan lige antyder. 

  Spillet handler om enhjørninger der løber om kap på regn

  Read more »
 3. 5 Gode Børnespil 2022

  Det er fedt at komme tidligt i gang med at spille brætspil med børn, og der findes faktisk spil for børn helt ned til 2 år. Nogle gange kan det dog være svært at finde rundt i hvad der er godt hvornår, og måske har man ikke opdaget noget nyt der er kommet til siden man selv var barn. Vi har valgt at samle en liste over 5 af de bedste børnespil som vi gerne vil fremhæve. 

  Coco Crazy

  Vi starter ud med klassikeren Coco Crazy. Nok er det originalt fra 1992, men spillet holder endnu, og så er det for nyligt blevet genudgivet. Det går ud på at være hurtigst til at få en abe i hver farve, men undervejs i spillet bliver kokosnødderne flyttet og blandet. Man blæiver derfor nødt til at holde godt øje med aberne, fordi det sker at den har flyttet sig siden

  Read more »
 4. Guide til falske Pokémon kort

  Guide til falske Pokémon kort

  Falske Kort

  Falske kort er desværre meget udbredt når man samler og bytter Pokémon kort, og mange ved ikke hvordan man ser forskel. Der er så mange falske kort i omløb at tegnene heller ikke altid er de samme, så det er en god ide at tjekke flere af dem igennem hvis man har mistanke om at man har et falsk kort, eller hvis man er ved at bytte et af de mere specielle kort. 

   Vi har her laver en liste over ting vi kigger efter når vi tjekket om et kort er ægte:

  Kanten på kortet

  En af de mest normale typer af falske kort er dem med neon gule kanter på forsiden. Kanten på et ægte kort har en mere afslappet gul farve. 

  Read more »
 5. Pokémon Bytteguide

  Pokémon Bytteguide

  I Bræt & Brikker går vi rigtig meget op i Pokémon, og medarbejderne bytter også kort i butikken. Herfra ved vi at der bliver byttet meget både hjemme, på skolerne og nogle gange også ved fritidsinteresserne. Her er der desværre mange der enten bliver snydt til et dårligt byt, eller ved et uheld bytter noget væk fordi de ikke ved hvad det er værd. Vi har derfor skrevet en bytteguide med vores bedste tips og tricks til et godt byt hvor man ikke bliver snydt. Her kan du både finde de simple tricks, eller hvis man virkelig går op de det, de lidt mere avancerede ting som vores medarbejdere selv bytter efter. 

  Read more »
 6. 5 gode børnespil

  Mange af os har dejlige barndomsminder med spil, hvor der blev hygget rundt om bordet. I takt med at spil bliver mere og mere populære kommer der også masser af nye titler på markedet, der lægger op til timevis af underholdning. Hos Bræt & Brikker bringer vi her 5 super gode børnespil, som også er sjove for voksne at deltage i.

   

  5. Magic Labyrinth - på dansk

  De små magikere har en vigtig opgave. De skal finde alle de magiske symboler inde i labyrinten, men det kan være noget så svært, når man ikke kan se væggene! I Magic Labyrinth spiller man som magikere, der bevæger sig rundt i en usynlig labyrint i forsøg på først at kom

  Read more »
 7. 5 gode spil til to personer

  Danmark er sat på pause her under coronakrisen, og det er ikke nemt at få spillet alle de fede brætspil på hylden, når man ikke kan samles med venner og bekendte.  Hos Bræt & Brikker har vi masser af interessante og gode spil, der er perfekte til kun to personer, og vi bringer her en liste med 5 af de bedste.

   

  5. Lost Cities

  Lost CitiesLost Cities komponenter

  Til de eventyrlystne skattejægere er Lost Cities det perfekte spil. I dette kortspil skal hver spiller gå på ekspedition efter forskellige skatte og forsøge at få mest profit ud af det. Undervejs kan man satse på hvor godt man tror man klarer det og score bunker af point. Men det er

  Read more »
 8. Magic Maze on Mars - Panik på Mars

  Magic Maze on Mars - Panik på Mars

  Det prisbelønnede samarbejdsspil Magic Maze er blevet fornyet til et endnu sjovere spil - nu i det ydre rum. Temaet science fiction er uden tvivl det nye indenfor spilverdenen og Magic Maze on Mars giver den max gas i morskabens tegn.

  Det er dog ikke som helte, man i denne omgang skal være, for at løse opgaven, men derimod som Robotter. Samtidig er stormagasinet også skiftet ud med det ydre rum, hvor man skal gøre Mars beboelig for deres skabere. Universet udenom Jorden er stadig ligeså spændende, som det var i 60’erne, da Neil Armstrong først satte fod på månen. I dag har vi robotter på Mars, hvilket det også tyder på brætspilsverdenen har fanget hypen bag, og specielt i spillet Magic Maze on Mars, hvor man skal få beboelse på Mars. 

  Det ydre rum ses stigende som et populært st

  Read more »
 9. 25-år på banen stopper ikke Catan med endnu et fantastisk innovativt spil til serien

  25-år på banen stopper ikke Catan med endnu et fantastisk innovativt spil til serien

   

  I år har Catan 25-års jubilæum og har i den anledning fornyet serien med en udvikling, Catan: Mod Stjernerne, hvor velkendte og sjove spilmekanikker er blevet innoveret til en endnu federe verden.

   

  Man skulle tro, at efter 25 år ville de innovative ideer og kreative løsninger være svære at finde hos Catan. Men det kan man slet ikke mærke. Det populære spil har ikke mistet sin charme, selvom det har været på banen i mange år og gået under navnet ”Settlers of Catan”. De trofaste fans elsker spillet og glæder sig hver gang til et nyt kommer.

  År 2020 kunne ikke starte bedre end med den nordiske udg

  Read more »
 10. 5 spil til Nytårsaften

  Spil til Nytårsaften

  Nytårsaften nærmer sig, og det er tid til at samle venner og familie til en fejring af året der gik, og sammen springe ind i det nye. Her hos Bræt & Brikker elsker vi festlige højtider, der gør det muligt at spille spil sammen. Vi har derfor fundet 5 spil frem til jer, som er perfekte til en sjov nytårsaften. 

  Selskabsspillet til Nytårsaften – Spyfall

  Spyfall vandt guldbrikken i 2015 som årets selskabsspil – og med god grund. I Spyfall befinder alle spillerne sig på det samme geografiske sted og får en rolle hver, som er forbundet med stedet. Dog er der én af jer, som får spionkortet. Det gælder for alle, der ikke er spion om at gætte spionen, hvorimod det gælder for Spionen om at gætte området de andre er i. Så man må helst

  Read more »
Side