Blog

 1. 5 gode børnespil

  Mange af os har dejlige barndomsminder med spil, hvor der blev hygget rundt om bordet. I takt med at spil bliver mere og mere populære kommer der også masser af nye titler på markedet, der lægger op til timevis af underholdning. Hos Bræt & Brikker bringer vi her 5 super gode børnespil, som også er sjove for voksne at deltage i.

   

  5. Magic Labyrinth - på dansk

  De små magikere har en vigtig opgave. De skal finde alle de magiske symboler inde i labyrinten, men det kan være noget så svært, når man ikke kan se væggene! I Magic Labyrinth spiller man som magikere, der bevæger sig rundt i en usynlig labyrint i forsøg på først at kom

  Read more »
 2. 5 gode spil til to personer

  Danmark er sat på pause her under coronakrisen, og det er ikke nemt at få spillet alle de fede brætspil på hylden, når man ikke kan samles med venner og bekendte.  Hos Bræt & Brikker har vi masser af interessante og gode spil, der er perfekte til kun to personer, og vi bringer her en liste med 5 af de bedste.

   

  5. Lost Cities

  Lost CitiesLost Cities komponenter

  Til de eventyrlystne skattejægere er Lost Cities det perfekte spil. I dette kortspil skal hver spiller gå på ekspedition efter forskellige skatte og forsøge at få mest profit ud af det. Undervejs kan man satse på hvor godt man tror man klarer det og score bunker af point. Men det er

  Read more »
 3. Magic Maze on Mars - Panik på Mars

  Magic Maze on Mars - Panik på Mars

  Det prisbelønnede samarbejdsspil Magic Maze er blevet fornyet til et endnu sjovere spil - nu i det ydre rum. Temaet science fiction er uden tvivl det nye indenfor spilverdenen og Magic Maze on Mars giver den max gas i morskabens tegn.

  Det er dog ikke som helte, man i denne omgang skal være, for at løse opgaven, men derimod som Robotter. Samtidig er stormagasinet også skiftet ud med det ydre rum, hvor man skal gøre Mars beboelig for deres skabere. Universet udenom Jorden er stadig ligeså spændende, som det var i 60’erne, da Neil Armstrong først satte fod på månen. I dag har vi robotter på Mars, hvilket det også tyder på brætspilsverdenen har fanget hypen bag, og specielt i spillet Magic Maze on Mars, hvor man skal få beboelse på Mars. 

  Det ydre rum ses stigende som et populært st

  Read more »
 4. 25-år på banen stopper ikke Catan med endnu et fantastisk innovativt spil til serien

  25-år på banen stopper ikke Catan med endnu et fantastisk innovativt spil til serien

   

  I år har Catan 25-års jubilæum og har i den anledning fornyet serien med en udvikling, Catan: Mod Stjernerne, hvor velkendte og sjove spilmekanikker er blevet innoveret til en endnu federe verden.

   

  Man skulle tro, at efter 25 år ville de innovative ideer og kreative løsninger være svære at finde hos Catan. Men det kan man slet ikke mærke. Det populære spil har ikke mistet sin charme, selvom det har været på banen i mange år og gået under navnet ”Settlers of Catan”. De trofaste fans elsker spillet og glæder sig hver gang til et nyt kommer.

  År 2020 kunne ikke starte bedre end med den nordiske udg

  Read more »
 5. 5 spil til Nytårsaften

  Spil til Nytårsaften

  Nytårsaften nærmer sig, og det er tid til at samle venner og familie til en fejring af året der gik, og sammen springe ind i det nye. Her hos Bræt & Brikker elsker vi festlige højtider, der gør det muligt at spille spil sammen. Vi har derfor fundet 5 spil frem til jer, som er perfekte til en sjov nytårsaften. 

  Selskabsspillet til Nytårsaften – Spyfall

  Spyfall vandt guldbrikken i 2015 som årets selskabsspil – og med god grund. I Spyfall befinder alle spillerne sig på det samme geografiske sted og får en rolle hver, som er forbundet med stedet. Dog er der én af jer, som får spionkortet. Det gælder for alle, der ikke er spion om at gætte spionen, hvorimod det gælder for Spionen om at gætte området de andre er i. Så man må helst

  Read more »
 6. Harry Potter brætspil: Løs mysterier som var du på Hogwarts

  Harry Potter

  Hvem har ikke gerne ville opleve selvsamme verden som Harry Potter, hvor alt er muligt og det kun er fantasien der sætter grænser. Du skal ikke vente mere, for nu er det muligt. Med de nye Harry Potter brætspil, vil du kunne komme i Hogwarts stemning og føle dig som en del af troldmandsverdenen.

  Harry Potter Quiz som app og som Trivial Pursuit brætspil

  Igennem mange år har Harry Potter været et populært samtaleemne og de populære film og bøger bliver også set og genlæst i stor stil. Det stigende popularitet har medført en verden på mobilen, hvor du er din egen figur på Hogwarts. Spillet er blevet så populært at brætspilsverdenen har opfanget det igen og lavet flere quiz, hvor det gælder om at dyste i at være Harry Potter ekspert.

  Trivial Pursuit: World of Harry Potter - Ultimate Edition: Perfekt som julegave

  Et af de mest populære Harry

  Read more »
 7. 3 sjove familiebrætspil til efterårsferien 2019

  Efterårsferien står for døren, hvilket betyder hygge og mere tid med familien. Det betyder dog også at vejret ændrer sig og udendørsaktiviteterne bliver mindre sjove. Det skal dog ikke forhindre underholdningen, for med de rette brætspil kan efterårsferien kun blive hyggelig.

   Vi har derfor fundet 3 gode familiebrætspil frem, som kan gøre efterårsferien endnu sjovere

  1. Kingdomino

  Det prisvindende Kingdomino er et brætspil for familier med hang til lidt strategi og planlægning. Reglerne er simple og spillet er nemt at sætte op. Og så tager det kun ca. 15-20 minutter at spille.

  Kingdomino

  I Kingdomino konkurrerer spillerne om at opbygge det bedste kongerige, rundt om det lille slot. På tur trækker man ”domino-brikker” med landskabsmotiver

  Read more »