BLACK FRIDAY

Black Friday – hele weekenden

Hos Bræt & Brikker holder vi i år Black Friday hele weekenden og du kan få min. 25% rabat* på alle vores spil, både i butikken på Fisketorvet og på braetogbrikker.dk

Derudover er en række særligt udvalgte spil sat yderligere på tilbud og her er der mulighed for at spare op mod 70%.

I Bræt & Brikker butikken på Fisketorvet har vi under Black Friday Weekend følgende åbningstider:

Fredag d. 25/11 kl. 10.00 – 22.00
Lørdag d. 26/11 kl. 10.00 – 20.00
Søndag d. 27/11 kl. 10.00 – 20.00

braetogbrikker.dk: Rabat fra Fredag d. 25/11 kl. 00.01 til Søndag 27/11 kl. 23.59
Da alle vores varer er tilgængelig både i webshoppen og i vores fysiske butik, og da vi forventer travlhed, kan det i enkelte tilfælde hænde at en vare bliver dobbeltsolgt, fordi der i købsøjeblikket kan være uoverensstemmelse mellem lagerstatus på webshoppen og faktisk lagerstatus.

Hvis det viser sig, at en bestilt vare på webshoppen mod forventning ikke er på lager, vil vi prøve at skaffe en tilsvarende vare hjem fra leverandøren indenfor 14 dage. Hvis dette ikke er muligt, må vi desværre annullere den pågældende vare fra ordren. Andre varer i samme ordre sendes dog stadig.

Byttefristen forlænget til 31. januar

Fra Black Friday og frem til 24. december 2022 udvider vi byttefristen til 31. januar, så du ikke behøver at stresse over gaverne. 

Tak for din tålmodighed

Da vi regner med at modtage mange ordrer i forbindelse med Black Friday, kan leveringstiden være noget længere end normalt. Vi arbejder på højtryk hele weekenden med at få pakket og afsendt alle ordrer så hurtigt som muligt og takker for din forståelse.

Bemærk også, at Post Nord forventer travlhed og der kan derfor være længere leveringstid end normalt, fra vi har afsendt pakken og til du modtager den. Så snart vi har afsendt din pakke modtager du automatisk en mail med et pakkenummer så du kan spore den. Har du spørgsmål, kan du kontakte info@braetogbrikker.dk hvor vi svarer så hurtigt vi kan.

*Regler for rabat

Der tages udgangspunkt i gældende vejl. udsalgspris. Rabatter kan ikke kombineres. Er en vare i forvejen på tilbud, vil enten tilbuddet eller de 25% rabat gælde, således man altid får den billigste pris. Rabat gælder ikke gavekort.