Betrayal at House on the Hill - 3rd Ed.

569,95 kr.
På lager
SKU
5010993929238
  • Aldersgruppe: 12+
  • Antal spillere: 3-6
  • Spilletid: 60 min.

Betrayal at House on the Hill - 3rd Ed.

Huset på bakken ligger stadig forladt, og en frygtløs gruppe af opdagelsesrejsende er blevet tiltrukket af huset for at opdage dets mørke hemmeligheder. Fordyb dig i det narrative gameplay, mens du indtager rollen som en af disse opdagelsesrejsende.

Det kooperative brætspil Betrayal at House on the Hill: 3rd Edition indeholder 50 spøgelser og snesevis af farefyldte rum, der vil skræmme selv de stærkeste blandt jer. I starten arbejder I sammen, men pas på ... en udforsker vil forråde de andre, og så begynder spøgelserne.

Hvordan spilles det?

I Betrayal at House on the Hill vil huset aldrig være det samme som sidst I var i det. Hvert rum du udforsker, trækkes som en tilfældig brik. På brikkerne vil der være et lille tegn, der fortæller om der sker en event, om du finder et item eller oplever et omen! Disse kort bliver også tilfældigt trukket fra den pågældende bunke - var der nogen der sagde høj spilværdig?

Spillet er opdelt i 2 akter: 
I første del af spillet, er I sammen om at udforske huset. Det du finder beholder du selvfølgelig for selv (man ved aldrig hvem der kunne blive en forræder!). Hvis en medspiller nu kommer i knipe, kan man dog godt hjælpe dem ved, at stå i samme rum og eksempelvis give dem et item eller et våben.

I anden del af spillet, udbryder der en forbandelse i huset og en forræder vil vise sig! Til tider er det huset selv, men oddsne er, at det vil være en af dine venner - eller dig selv!  Til denne akt vil de gode og de onde have hver deres regelbog som I læser for sig. Så forræderen ved ikke hvordan de andre vil prøve at vinde - men det gode ved heller ikke hvilke tricks forræderen har i ærmet! Det er nu en kamp for livet.


Er du allerede er fan er spillet, kan vi fortælle dig, at udvidelsen Widow's Walk tilføjer en helt ny etage (i form af et loft), samt nye forbandelser og spilfunktioner.
 

Mere information
Product Name Betrayal at House on the Hill - 3rd Ed.
Spilletid 60 Min.
Alder 12+
Antal spillere 3-6
Spiltype Samarbejdsspil